Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ne iyi olabiliyorsunuz ne de kötü. Artık ilişkiniz bir çıkmaza girdi. Bugünlerde onunla konuşmak istiyorsunuz fakat kafanızdan geçenleri söylemek için bir türlü cesaret bulamıyorsunuz.

İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde üzerinizde rehavet var. Bu yoğun günleri başarıyla atlatabilmek için kendinize gelmeniz gerekiyor.

Para konularında çok akılcı kararlar alabiliyorsunuz. Fakat bugünlerde harcamalarınızda çok tutumsuzsunuz. Yaptığınız bazı lüzumsuz harcamalarla bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İhmal ettiğiniz bir arkadaşınızdan bugün sitem dolu davranışlar görebilirsiniz. Onun gönlünü almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne dinlenmiş ve enerjik şekilde başlayacaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte vakit geçirebilir , onlarla bir süredir konuşamadığınız şeyleri konuşabilirsiniz. Öğleden sonra bazı planlarınızı gerçekleştirmek için hareket halinde olabilir ve biraz yorulabilirsiniz. Beklediğiniz bir paket bugün de size ulaşmayacak.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Çarşamba günümüz başlıyor. İlişkilerimizde ciddiyet ve sorumluluk duygusunu önemsememiz gereken bir gündeyiz. Saat 04:31 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki tercihlerimizi gerçekçi bir şekilde bakmanın, uyum ve uyumsuzluk gibi olguları hakkaniyetli bir şekilde ele almanın önemli olduğunu belirleyecek. Saat 13:49 Ay-Neptün olumlu görünümü maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi bir dünyanın huzurlu ortamına sizi davet eder. Saat 21:24 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bu tavırlar sizin hassas dünyanızda bir hayli üzücüdür. Onu anlamaya çalışmak bazen ne kadar yoruyor beni diye düşünürsünüz. Zorlukları geride bırakmamızı sağlayacak gelişmeler dileğimle,

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda gerçekleşecek ufak tefek kıpırdanmalar kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlayarak motivasyonunuzu yükseltecektir. Yaptığınız görüşmeler de olumlu ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz insandan ve aile bireylerinden göreceğiniz destekle çalışma azminiz artacak olayları daha olumlu yönden ele alarak değerlendireceksiniz. Sevdiklerinizinhayatınıza yönelik öneri ve fikirlerini dikkate almanızda fayda var. Bekar yengeçler, duygusal konularda şans sizden yana. İlgi duyduğunuz karşı cinse duygularınızı göstermekten onunla ilgili hissettiklerinizi paylaşmaktan çekinmeden hareket edin.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşmalar, planlar veya düzenlemeler kendi içerisinde farklılaşma gerektiriyor ya da farklılaşmaya başlamış olabilir. Ertelemeler, gecikmeler veya randevularda aksaklıklar oluşursa, siz, kendinize uyan değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek veya spritüel alanlara ilgi göstermek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere dikkat etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde denge arayışında olabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalar gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraşı içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde hayal gücünüzü kullanmanız işleri kolaylaştırabilir.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla ilişkilerinizi geliştirebilir, onlara zaman ayırabilirsiniz. Görüşmelerinizin çok olacağı bugün, iletişim konusunda alınganlığa açık bir zamandasınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ortaklı ve uzun vade yaptığınız işleriniz varsa bugün iyi etkileşimler altında olacaksınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızı organize etmek, günlük yapılması gereken işlerinizi tamamlamak için ideal bir gün. Sakinliğiniz ile dikkat çekeceksiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik, ani, sürpriz değişimlere karşı hazır olun. İş arayanlar güzel fırsatlarla karşılaşabilirler, görüşmelere gidebilirler. Akşam saatleri ise dostlarınızla, arkadaşlarınızla keyifli bir yemekte buluşabilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>