Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bazı dalgalanmalar yaşayacaksınız. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve sevgilinizle bazı sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolü elinizden bırakmamaya ve soğukkanlı davranmaya çalışın.

İş yaşamınızda bazı gerginliklerden kurtulmak isteyeceğiniz ve işinize yoğunlaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bir arkadaşınız size bugün bu konuda destek olacak.

Parasal durumunuza dikkat etmenize rağmen son günlerde bazı gereksiz harcamalarda bulundunuz ve maddi konularda dengeyi kaybettiniz. Parasal konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız.

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar yaşamanız mümkün. Bunlar büyük ölçüde parasal konularla ilgili olacaktır. Onlardan bir süre uzak durmayı denemek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü oldukça zinde huzurlu fiziksel olarak ta çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. İşle ilgili problem yaşayan ve beklediği cevabı alamamaktan şikayet eden Yengeç'ler olumlu haberler alabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda da şans sizden yana. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir!

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle yeni haftamız karşılayacağız. Bu enerji, mali vehayatınızla ilgili konular üzerinde zihniniz sürekli meşguldür. Sorunları görmezden gelmeniz pek mümkün değildir. Her durumu kontrol altında tutmak istersiniz. Saat 08:43 Ay, Neptün ile  zorlu görünüm yaptığında, yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, her alanda değerlerinize sahip çıkmanız ve aile içindeki birliğin sağlanması yönünde etkin bir enerjidir. Dengeli bir bütçe için gözden geçirmelerde bulunmanızda yardımcıdır. Huzurun sürekli etkili olması için, el birliğinde bulunulması adına fırsatlar getirebilir. Eğer problemleriniz varsa, bunları ailecek veya sevdiğiniz kişiyle çözümlemeniz adına destekleyicidir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal olayların tekrarlarından hoşlanmayacağınız için, partnerinizle aranıza görünmeyen bir engel koymak istiyor ve bunu başarmak için, tüm gücünüzle savaş veriyorsunuz. Aşkın bir duygusal çatışma olmayacağını bir türlü öğrenmek istemiyorsanız, suçu kendinizde aramalısınız.Her zaman duygulu olmak size çok şey kaybettirebilir.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir. Ancak, en başta rahatsız edici gibi duran bu gelişmelerin sizin yararınıza sonuçlar doğurma olasılığı yüksektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşulların sizi yorduğunu düşünebilirsiniz. Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda hata yapma riskiniz yüksek olabilir. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde büyüme kaydetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünüş... Bugün hayatınızda uzun süredir yer almasını istediğiniz biri karşınıza her an çıkabilir ve bu sürpriz bir anda sizin için olumluluk yerine olumsuzlukta yaratabilir.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte finansal kaynaklarınız ve sahip olduğunuz değerlere vurgu yapılırken, bu süreçte maddi durumunuzu dengeli tutup, gereksiz harcamalardan kaçınmanız önemli olacaktır. Yeniay haftasında sevdiklerinizden güzel bir armağan alabilir, kendinizi geliştirmek üzere yeni bir eğitime başlayabilir ve kendinize lüks eşyalar satın alabilir, alım satım işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni ay zamanında etkin olan Mars karesi, ilişkilerde özgüveninizi yüksek tutmanıza rağmen, karşınızdaki insanlara ego ile değil, daha ılımlı, yumuşak ve sıcak kalpli yaklaşmanız gerektiği konusunda sizi uyarmakta. Bu sürecin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e uyumlu açı kurarak sizin yeniay haftasında yeni ilişkiler konusunda desteklenmenizi sağlaması. Hafta genelinde aşk hayatınızda mutluluk duyacağınız gelişmeler yaşarken, uzun süreli bir ilişkiye başlayabilmeniz için her türlü desteği alıyorsunuz. Bu süreçte devam eden ilişkilerinizi iyileştirebilir, hamilelik haberleri alabilir, yaptığınız işlerle daha başarılı olabilirsiniz. Yeni ay haftası birçoğunuza evlenme teklifi getirirken, birçoğunuz ise yepyeni ve uzun soluklu ilişkilere başlıyor olacaksınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde vealanlarınızda ani değişimler yaşadıysanız, şimdi yaşadıklarınızı sindirme zamanı. Birkaç ay sonra geleceğinize yönelik kararlarınızda ve hazırlıklarınızda gözden kaçırdıklarınızı incelemeye başlayacaksınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle yayıncılık, iletişim, seyahat, satış, pazarlama konusunda süper güzel desteklere de işaret etmekte, sanki yaşamınızda görünmez bir el değişmişçesine bütün işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Ve bu arada bu birkaç gün  sezgiler fora olacak sizlerde, sezgilerinize bol bol güvenin!

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>