Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedeceksiniz.. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz.

Bedeninize özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin. Beklenmedik ev kazalarına karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltecek. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen, ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde günümüz başlıyor. Her şeyi kendi bildiğimiz şekilde yapma arzumuz bir hayli fazla. Parasal ve aşk hayatımızla ilgili konuları istediğimiz gibi yönlendirmemiz kolay olmayabilir. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, bir sorunu çözüme kavuşturmak (sağlık, iş, para) amaçlı karar ve girişimlerin işaretçisidir. Aklımız eyleme dönük şekilde çalışır. Bir sağlık probleminin giderilmesi yönünde ameliyatın göstergesidir. Bu sizi rahatlatıcı ve tedavi edicidir. Finansal anlamda eğer sıkıntılarımızı varsa, bunları çözebilmek amaçlı düşünmeyi sağlar. Belki canınızı sıkan bir durumdur. Belki de uzun zamandır aklınızda olan bir girişimdir. Şimdi bunu halletmek için tüm gücünüzle harekete geçersiniz. İşlerinizi halletmek için efor sarfedersiniz. Bedeniniz ve zihninizi canlandırıcı aktivitelerin göstergesidir. Yatırım, miras, hisseli bir parayla ilgili hukuki bir meselenin halledilmesidir. .

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce planladığınız konulara yönelik çalışmalarınızı başlatabilir, hanım arkadaş ve akrabalarınızın desteğini almak moralinizi yükseltecek. Duygularınız ve istekleriniz güçlü. Gelişmeler beklediğiniz gibi oluyor.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk'ta kazanmak adına hareketli adımları başlatan tarafın ilk siz olmasını isteyebilirsiniz. Beklediğiniz adımları da karşı taraftan alabileceksiniz. Bu noktada harekete geçmek uygun olacaktır. Bir ilişkiye başlamak kolay fakat devam ettirmek zordur. Bu nedenle ikili ilişkilerde güven ve samimiyet duygusu çok önemlidir. Bunu bilerek ve hayatınızda yaşatarak devam ettiğiniz sürece her şey daha güzel ve anlamlı olacaktır.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden haberler, ziyaretler ve konuşmalar daha meşgul edici olabilir. Aynı zamanda gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gökyüzünün olumlu enerjileri başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçlerde yardım istemekten çekinmeyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, haberleşme açısından hareketli, hızlı bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenize pek çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayabilirsiniz. Kısa yolculuk ve ziyaretler yapabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi iyi organize edecek ve kafanızdaki planları hayata geçireceksiniz. Özellikle iletişime dayalı işlerinizde hayat size gülümseyecek.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim kariyer hayatınızdakilerden gelen bir haberle size ani biryolculuğu yaptırır. Kendinize bu geziyle yatırım yapabilirsiniz. Edindiğiniz tecrübeler ileride size yardımcı olacaktır. Soyut fikirlerden yola çıkıp somutlaştıracağınız projelere eğilin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

DUYGUSALyönünüz ağır basacak ve çevrenize karşı çok hassas, bazen de alıngan olmanıza neden olacaktır. Bu, aynı zamanda, duygu sömürülerine açık olduğunuz, acıklı hikayelerle kandırılabileceğiniz, baskı nedeniyle hamle veya planlarınızı değiştirebileceğiniz anlamına da gelmektedir. SERT duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ama bunu yapabilmek veya oluşan ortama uyum sağlayabilmek için taviz verirken, insanların sizi suistimal etmesini de engellemelisiniz. Hafta ortasında hissetmeye başlayacağınız dinginlik, çevre ile olan etkileşimlerinizde bu dengeyi daha kolay şekilde yakalamanızı sağlayabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 53" R
Ay
Aslan
24° 14' 14" R
Merkür
Koç
29° 38' 08"
Venüs
Boğa
19° 37' 26"
Mars
Koç
11° 19' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 46' 34"
Uranüs
Boğa
23° 13' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 37"
Lilith
Başak
25° 00' 55"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>