Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takıntınız ilişkideki hoşluğu bir anda alıp götürebilir. Gayet hoş giden ilişkinizde nedense ihtiyaç hissettiğiniz bir egemenlik duygusu var. Partneriniz bunu fark ediyor ve bundan memnun görünmüyor.

Hafta içinde yetkili kişilerle masa başında çözme yoluna gideceğiniz bir probleminiz var. Harcadığınız çaba gördüğünüz aksaklıkları ortadan kaldırmaya yetmiyor. Haklı olarak emeğinize acıyorsunuz.

Hayatı paylaştığınız sizin dışınızdaki bireylerin gereksiz harcamalarını engellemek istiyorsunuz. Radikal kararlar alacaksınız. Paranın idaresindeki uzmanlığınız sorun çıkmamasına yetmiyor.

İnisiyatif koymak için fala beklememelisiniz. Uzaktan izlediğiniz bir tartışma gün geçtikçe bir kavgaya dönüşüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de varsınız. Hafta içinde bu konuyla ilgili bir çağrı alabilirsiniz. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün yaşadığınız da tamamen böyle bir üzüntü. Akşam çok sevinip mutlu olacağınız konuklarınız gelecek. Onlarla güzel vakit geçireceksiniz. .

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, partnerinizin mali durumu, düşünceleri ve kararlarının sizinle aynı doğrultuda olup olmadığına bakmak gerektiğini gösteriyor. Tek başına hareket ediyor ve size danışmıyorsa aranızda bir problem çıkabilir. Güven verici konuşuyor mu, ne gibi sıkıntılarınız var, bugünkü sorunlar gelecekte daha büyük probleme yol açar mı bunlara bakmak lazım. Saat 04:34 Ay-Güneş arasındaki görünüm, duygusal yönden huzura olan ihtiyacınızı yükselticidir. Olayları mantıklı bir şekilde ele almanızda fayda vardır. Ortada bir sorun varsa çelişkiler yaşamadan, problemi belirlemek ve bunu çözümlemeye çalışmak en doğrusudur. Yoksa boş yere dağılabilirsiniz. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü, otorite konumunda bulunan bazı kişilere derdinizi anlatmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Hatta bu kişilerle işbirliğinde bulunmanız güç olabilir. Sakin olmakta fayda var. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yenilik anlamında düşünülen işlerde beklemediğiniz aksamalar oluşabilir. Genel olarak sorunlarınızı bu etki altında çözmeye çalışmanız, gereksiz inatlaşmalara yol açabilir. Oysaki yapılması gereken sakin olmaya çalışmaktır. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek, kararlı bir adım atmak için çok uygun bir gündesin. Birlikteliğinde seni yeni atılımlara itecek teşvikler ortaya çıkabilir. Ortak ilgi alanlarına sahip olduğun insanlar sana daha çok hitap edebilir. Bir arada olduğun kişilerin artık sana bir şeyler katmasını isteyeceksin. Sevgilinin desteğini ve sevgisini hissetmen hoşuna gidecek. Evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle sakin bir gün geçirebilirsin. İhtiyacın olmamasına rağmen değişim adına alışveriş yapmak isteyebilirsin. Evini yeniden düzenleyebilir, saç rengini değiştirmek gibi, kendinle ilgili ufak değişiklikler yapabilirsin. Yakın arkadaşının yapacağı sürprizle, günün eğlenceli ve hareketli geçebilir.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bugün adaleti sorgulayabilir partnerinizle aranızda bir türlü oluşturmadığınız durumlara netlik kazandırabilirsiniz. Her sorumluluğu üzerinize almaktan vazgeçmelisiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zahmet çıkarabilecek bazı durumlar ve huzursuzluklar gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmalı, gurur konusu yapmamalısınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzünün bugün size mesajı aşk! Sevgi dolu olmaya devam edin ki karşılığını fazlasıyla alın.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak işlere imza atabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise başkaları için yapabileceğiniz fedakarlıklar, yardımseverlikler daha çok ortaya çıkabilir.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç huzurunun önem kazandığı bugün kendinizle meşgul olma arzunuz yüksek. Yanlız kalıp dinlenmek ve bedeni dinlemek gerekli. Günün ilerleyen saatlerinde Ani harcamalar olası. Bedeninizin direnci düşebilir, mevsim rahatsızlıklarına karşı hazırlıklı olun.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün herkes bol bol sizden bahsedebilir. Zira topluluklarla bağlantı içinde olduğunuz bir gündesiniz. Kolektif bilincinizde uyanış yaratabilirsiniz. Rüyalarınızdaki diyaloglar gerçek hayatınıza yansır. Hakkınızda çıkan dedikodulara kulak asmayın. Ruhsal açıdan zihin karışıklığı sizi rahatsız eder. Ayrıca bir kadınla yapacağınız görüşme size yeni fikirler taşır.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 02" R
Ay
Aslan
13° 22' 31" R
Merkür
Koç
28° 33' 07"
Venüs
Boğa
18° 31' 18"
Mars
Koç
10° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 04"
Satürn
Balık
17° 42' 46"
Uranüs
Boğa
23° 10' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 51"
Lilith
Başak
24° 54' 57"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>