Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde değişik gönül kıpırdanmaları içine girebilirsiniz. Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir

Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor.

Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Bir hastalık haberi size uzun sürecek bir yolculuk yaptırabilir. Ama sonunda abartılı bir bilgiyle hareket ettiğinizi öğrenip sevineceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisinde, bir yandan gördüğümüz her aksaklığı, yanlışı veya bazılarının dikkat bile etmediği ayrıntıları fark edeceksiniz. Diğer yandan bunları kafanıza bir hayli takarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Lütfen sakin olunuz ve hiçbir şey mükemmel olmak zorunda değil bunu biliniz. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlığı, titiz ve endişeli olmaya sebeptir. Her şeyin mükemmel olmasını isteriz. Bu olmadığında kendimizi rahat hissetmeyiz. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, her konuda akıllı düşünmenin önemini gösteriyor. Senin hayatında yeni bir dönem başlamak üzere, ancak acele etme ve endişeli olma diyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Özgür hissedeceksin! Bugün gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Eğer ortaklık söz konusu bir işin başında isen yeni tasarruf politikalarına kafa yormak isteyebilirsin. Özel görüşmelerini yapmak için telefonu değil, yüz yüze görüşmeyi tercih etmelisin. Sözleri farklı anlamlara çekilebilir. Gün ilerledikçe kendini olduğundan daha özgür hissedeceksin. Geleceğinle ilgili plan yapmak ve sevdiklerin ile paylaşımda bulunmak içini rahatlatacak. Eğer akademik çalışmalar yapan biri isen gündeminde bir yurtdışı seyahati oluşabilir. Kişisel görüntünle ilgilendiğin bir gün aynı zamanda. Alışverişte akşam saatlerinde daha güzel seçimler yapabilirsin.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Farklı istekler içinde bulunabilir, sabırsız ve heyecanlı davranışlar içine girebilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Bugün duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde aksiliklerle meydana gelebilir. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde kendi içinize dönebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça değişkensiniz. Bir karar veriyorsunuz sonra bu kararınızdan vazgeçip hemen yeni bir karar veriyorsunuz. Ama sonunda yaptıklarınızdan pişman oluyorsunuz. Kararlı olmalısınız

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu rafine zevkleri olan insanlardan yeni bilgiler edinebilirsiniz. Gün içinde gerginlik olası. Duyguları dengelemek ve sukuneti korumak önemli.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken, seyahat planları gündeminize oturur. Bunlar daha çoknedeniyle katılacağınız yolculuklar olacaktır. Ayrıca yakın akrabalarla geçireceğiniz neşeli bir gün olarak hatırınızda kalacak bir gün yaşayabilirsiniz. Online eğitimler size fayda verir. İnternetten alışveriş yapabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde alışverişler, para ve maddi konular gündeme gelirken bütçenizi gözetmeyi ihmal etmemelisiniz. Öğleden sonra ise yakın çevrenizle, komşu ve kardeşlerinizle daha sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>