Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınıza "hayır" demeyi bilmeli, Yapmakta zorlanacağınız şeylere hatır için evet dememelisiniz. Aksi halde karşılaşacağınız  zorlugu tahmin bile edemezsiniz. Özel yaşamınızda da 3 ncü şahısların iğneleyici sözleri huzurunuzu kaçırabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, eşin parasal durumu, mirasla ilgili işleri,ortaklarımızla aramızdaki finansal bölüşümler, borçlarımız ile ilgili konularda yaşanan zorlukları işaret ediyor. Biz kimseden bir şey beklediğimiz yok, yeter ki, bizim üzerimizde baskı kurup, bizi parayla onla bunla rahatsız etmesinler. Biz kendi yağımızla kavrulmak, üzülmek istemiyoruz. Ancak bu Dolunayın gerçekleştiği gün Venüs kazanç evimize geri dönüyor. Bu geri hareket mecburen kendi kazancımızla alakalı konularda dikkatli olmamızı, bütçemizin ayarını bilmemizi gerektiriyor. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Bu dönemde, maddi konularda kendinizi güçlü hissetmek, kimsenin sizi bu anlamda hafife alması, çaresiz görmesini istemezsiniz. Hatta, borcunuz harcınız olsa da, dışa karşı ben iyiyim demek için elinizden geleni yaparsınız. Harcamalar bu dönemde artabilir. Çünkü kendinizi değerli hissetmek, hoş görünmek istersiniz. Genelde lüks tüketiminin arttığı bir dönemdir. fiyatlara bakılmadan, hesap edilmeden yapılan alışverişler daha sonra bütçenizi zorlayabilir. Sevdiklerinizi mutlu etme çabanız, kesenin ağzını açmanıza neden olabilir. Hele hele ilişkileriniz bu temel üzerine kuruluysa, daha fazla onları memnun ederek, sevileceğinizi düşünürsünüz. Yatırım düşünüyorsanız, bu dönemde riskli işlere kalkışmayınız, araştırınız, uzmanlara sorunuz. Kampanyalar bu dönemde artabilir. Üç al iki öde türündeki ürünleri alırken çok iyi gözlemde bulununuz. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Gün içinde romantik ve duygusal olacaksınız. Bazılarınız duygularını içinde saklayarak, platonik hisler içinde bulunacaklar. Partnerinize her konuda yardımcı olmalısınız. Yolculuklar gündeme gelebilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda hassasiyetlerin veya ödemelerin ortaya çıkabileceği beş günlük süreçtesiniz. Partnerinizi veya ortağınızı ilgilendiren maddi konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.Ağustos ayında maddi anlamda olaylar düzelmeye başlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerekirse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlar edinmeye bakın kendinize.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para evinizde dolunay oluşacak. Parasal konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme hoşunuza gitmeyebilir. Partnerinizin hayatında değişim olabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Gün içinde sıkıntılı ve uyumsuz bir psikoloji sergileyebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberlerin bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz olabilir. Akşam saatleri sizin için neşeli geçebilir. Yakın dostlarınızla eğlenebilir onlarla uzun süreden beri yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>