Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Gün içinde sıkıntılı ve uyumsuz bir psikoloji sergileyebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberlerin bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz olabilir. Akşam saatleri sizin için neşeli geçebilir. Yakın dostlarınızla eğlenebilir onlarla uzun süreden beri yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde sevdiklerimiz ve kendimiz adına güzellikler düşleriz. Güçlü olmak, aşkı tenimizde ve ruhumuzda hissetmekten yanayız. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumunun, güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canını sıkan, yarım kalmış işlerini halletmek için bugün senin için fırsatlar olacak. Son günlerde çevrenin etkisinde kalarak düşüncelerinin doğru olup olmadığını sorgular bir hale geldin. Yakınlarının seni yönlendirmesine izin vermemelisin. Geleceğinle ilgili planlarını kimse senden daha iyi bilemez. İlişkisi olan ya da evli Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle, yaşadığı bazı zorlukların üstesinden gelebilmesi için yapacağın konuşma oldukça işe yarayacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişi seni akşam yemeğine davet edebilir. Kendine zaman ayırmak, ailede çocuklar varsa onların ihtiyaçlarını karşılamak ön planda olacak.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana yaşamınızın akış yönünü olumlu yönde değiştirecek radikal kararlar alabilir sizi daha mutlu edecek alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı fırsatları riskli bulmanızdan ötürü daha güvenli ancak daha az kazanımı olan işlerde ise başarılı olacağınıza inanıyorsunuz.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler vermeniz söz konusu. Gün içinde kendi ihtiyaçlarınıza yönelmeniz mümkün. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili uğraşlarda bulunmak size keyif verir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZGÜRLÜK duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular, uzaklardan haberler, medya ve paylaşımlar var gündeminizde. Yaratıcılığınızı, estetik ve sanatsal yönlerinizi öne çıkararak fikirlerinizi paylaşabilir, büyük kitlelere seslenebilir ve ulaşabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlaşmak ve ilişkiye biraz da anlam katmak için bir adım atmaktan korkmayın. Sevgiliniz ile aranızdaki sürtüşmeleri, birbirinize zıt düşmenize sebep olan pürüzleri bir kenara bırakmalısınız.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik hırslarınız artabilir. Ancak karmaşık duygular içine girerek ufak tefek sorunları büyütebilirsiniz. Ortaya çıkan pürüzleri gereğinden fazla büyütmeyin. Olumlu ve anlayışlı davranmaya çalışın.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>