Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde bir çeşit kıskançlık uyandırıyor. Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek istemiyorsunuz. .

İş yaşantınızda bugünlerde büyük bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimse geleceğinden emin değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime dokunmamalısınız. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir.

Bugünlerde bazı ilişkilerinizde aşırı bir duygusallık içindesiniz. Birkaç arkadaşınız tarafından bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözebilirsiniz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir dedikodudan haberdar olacak ve çok sinirleneceksiniz. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler karşıt burcunuz Kovada ilerleyen Ay etkisiyle Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji, esnek düşünmenin önüne geçicidir. Ben haklıyım diye diretmek yerine ortama göre hareket etmekte yarar vardır. Saat 23:56 Ay-Güneş arasındaki görünüm, inatçılığınızın tavan yapması anlamı taşır. Yani kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirleriniz üzerinde tesirde bulunması mümkün değildir. Yaratıcı yönleriniz bugün ön plandadır. İç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde konuşmaktan hoşlanmazsınız. Hatta sanki her şey yolundaymış tarzı hareket edebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçeneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz. İşle eğlenceyi karıştırmanın faydasını görebilirsiniz. Yeni projeler için kendinize yeni çalışma alanları oluşturabilir veya evinizde organizasyonlar yapabilirsiniz Önümüzdeki üç hafta boyunca imajınızı yenilemenin, kendiniz ve sevdiğiniz kişiler için planlar yapmanın olumlu sonuçları olabilir. Ödüller ve takdirler ardından gelecektir.Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda daha sakin ve dengeli olmaya bakın. Gereksiz endişelerden hassasiyetlerden uzak durmak en iyisi.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her yenilik yaşadığınızda çocuklar gibi mutlu oluyorsunuz. Bu durum size diğer burçlara göre pozitif bir yaşam tarzı sağlıyor. Ailede ufak tatsızlıklar olabilir kafanıza takmayın.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın fikirlerine son derece önem veriyorsunuz ama bugün hem aile ortamlarınızda, hem de dış ortamlarda anlaşmak ve birbirinizi anlamak kolay olmayabilir.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir.Ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz. Özel ilişkinizi kalıcı kılmak için özel etkilere sahipsiniz. Aşkınızı uzun soluklu bir evliliğe dönüştürebilmek veya hobinizi paraya çevirmek için ortaklıklar kurabileceğiniz bir durumdasınız.

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>