Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen arkadaşınızla dile getirilmemiş bir gerginlik var. Onun bir hayat korkağı olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük çoğunluğunda maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz, borçlarınız vaktinizi alabilir. Kredi başvurusu yapmayı düşünebilirsiniz. Gelirinizdeki artışlar ertelediğiniz harcamaları yapmak için size fırsat sunabilir. Saat 01:29 olduğunda Venüs gezegeni burç değiştirerek Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 1 Mart tarihine kadar ilişki ve evlilik konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsunlar. Güzel bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Evliliğinde sorun olanlar bu dönem bir şans daha verdiğinizde, umduğunuzdan daha büyük bir sevgiyle partnerinize bağlanabilirsiniz. Ortakaçmış olanlar varsa bu dönem yeni projeler sayesinde güzel getirisi olan işlere imza atabilirler. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olmadık dedikodulara tanıklık ediyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün karşıt burcuna geçiyor ve bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Bugün hiç umulmadık detaylara takılabilir, karşılaştığın bir eleştiri hafızan da gerektiğinden fazla yer kaplayabilir. Detaylarda boğulma! Çalışan bir Yengeç burcuysan, çalışmalarında yaratıcılığını konuşturmak isteyeceksin. Gün içerisinde olmadık dedikoduların içinde bulabilirsin kendini. Birlikte olduğun kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmayarak tavrını değiştiriyorsun. Öncelikle bazı konuları ona sorup öğrenmen ilişkinde başarı sağlayacaktır. Sakinliğini koruyarak doğru adımları atman için oluşacak fırsatları kendine dönüştürmek zor olmayacaktır. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan, çocukların arasındaki anlaşmazlıklara çözüm üretmekte zorlanabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, akşamüzeri sergi ya da söyleşilere katılabilirsin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayat sizi zorlamaya başladı. Rutinlerinizden sıkılmış, kendinizi baskı altında veya özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Devam etmek veya yeniye açılmak konusunda ikilemleriniz olabilir. Daha önce de önermiştim, tüm Yengeç burçlarına, kısa süreli de olsa tatil öneriyorum. Mümkünse her zaman gittiğiniz yerlerden farklı bir yer olsun.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde kopmalar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kişisel konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumsuz duyguları kendinize çekmeniz muhtemel çünkü geçmişe takılışınız göze çarpacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızda önemli etkisi olan insanlar kararlarınızda sizi destekleyecektir. Gün boyu baskı altında ve yorgun hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengelemeye çalışın. Fakat, moraliniz giderek yükseliyor. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir konuda gerçekleştirdiğiniz ortaklıkların veya güçbirliğinin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Ortak hareket ettiğiniz kişilerle görüşüp bazı noktaları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili ani bir problemle karşılaşsanız bile, çözümü bulmak çok da zor olmayacaktır.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>