Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Elinizden geldiğince bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz. O ise artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, size eskisi kadar güven duymadığını açıkça dile getirdi. Akşam dansa gitme öneriniz geri çevrilecek.

Bugünlerde kendinizi işe fazla kaptırdınız. Ne kadar işin gereği bu deseniz de, bugünlerdeki işkolikliğiniz bir şeylerden kaçışın göstergesi gibi duruyor. Kendinizi bu kadar yıpratmamalı, asal sorun neyse direk onun üzerine gitmelisiniz.

İlk defa paranızı iyi değerlendirdiniz. Bu defa gelecekle ilgili pahalı beklentilerinize, kısmen de olsa bir finans sağlamış oldunuz. Ama böyle bir hedef için irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

Artık geri almanız konusunda sürekli uyarıldığınız bir emanetinizi şu günlerde almanız gerekiyor. Aksi takdirde emanetiniz size ait olma özelliğini kaybedecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar için içinde olacaksınız. Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edecek. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz. Dolaylı bir ilişkinizde olsa, kısa tanışıklığınızda sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, ailevi konularda kendi duygularınız kadar, birlikte yaşadığınız kişilerin de hislerine önem vermenizi sağlar. Empatide bulunursunuz. Çevrenizle olan ilişkiniz bu saatlerde olumludur. Titiz bir şekilde her şeyi gözden geçirirsiniz. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, hafif tartışmalar yaşanabilir. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Hemen her konuya olan ilgin ve merakın, daha fazla bilgi kazanmanı sağlıyor. İş ortamında yaptığın fedakârlıklara dur demen gerektiğini fark edebilirsin. Herkesi kendin gibi sanman, hayal kırıklığına uğramana sebep olabilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, kuracağın iletişim sayesinde işlerini büyütebilir, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin. Sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmak istiyorsun. İlişkine sahip çıkarak ilişkini kurtaracak adımlar atacaksın. Özellikle yakın bir arkadaşının bu konudaki desteğini göreceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, maddi harcamalardaki iniş çıkışlar aranızda tartışma konusu olabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi arındırmak isterken bir yandan da karşı tarafa fazla verici olmanız bazı sorunları beraberinde getirebilir. İlişkilerde belli bir dengeyi kurmanız ve fedakarlık seviyenizi belirlemeniz gerekecektir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bazı konularda özveride bulunmak zorunda kalmanız olası. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konular gündeminizi meşgul etmesi mümkün. Aileniz için evinizi daha konforlu bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek size keyif verir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZ dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi daha güçlü ve iyi hissettiğiniz için ilişkileriniz de daha iyi olacak. İçinizde gizli bir biçimde büyüyen değişim arzularına kendinizi kapatmamalısınız. Ne olup bittiğini anlamaya çalışın. İsteklerinizi kolay bir biçimde ifade edebileceğiniz halde düşüncelerinizi saklayabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde dalgınlık, ihmal ve unutkanlık başgösterebilir. Ancak öğleden itibaren Ay burcunuzda ilerlerken özgüveniniz yüksek olabilir ve ilişkilerinizde söz ve güç sahibi olabilirsiniz. Kendinizden emin yönünüzle kararlı adımlar atabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay hala sizinle yolculuğunu sürdürürken, duygu ve hislerinizin kılavuzluğunda alacağınız kararlarla mutluluğu yakalarsınız.Partnerinizle sevgi, şefkat duygularını paylaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Ayrıca evi düzenlemek, yuva kurmak, aileden kalan antika objelerle evinizin havasını değiştirmek için hemen harekete geçebilirsiniz. Duygularınıza ket vurmadan hayatın doğal ritmine uyum sağlayın.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 41" R
Ay
Terazi
11° 35' 33"
Merkür
Boğa
04° 52' 44"
Venüs
Boğa
24° 32' 07"
Mars
Koç
14° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 17"
Satürn
Balık
18° 02' 41"
Uranüs
Boğa
23° 27' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 41"
Lilith
Başak
25° 27' 28"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>