Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizden uzak kalacaksınız. Onunla yaptığınız buluşma planını işlerinizin yoğunluğu sebebiyle gerçekleştiremeyeceksiniz. Son zamanlarda sevgilinizle eskisi kadar sık görüşemiyorsunuz. Bu siz de sıkıntı ve şüphe yaratıyor. Ama endişelenmenize gerek yok.

Kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza hareketlilik kazandıracağınız bugün, bilgisine ve düşüncelerine güvendiğiniz kimselerle görüşme yapabilirsiniz. Onlardan ilginç fikirler alacaksınız.

Parasal konularda çok kararsız olacağınız bir gündesiniz. Beğendiğiniz bir şeyi almakla almamak arasında gidip geleceksiniz. Sonuçta almamaya ve tasarruflu olmaya karar vereceksiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay Kova burcunda ilerliyor. Saat 11:05-11:10 arasında Ay boşlukta ilerledikten sonra Balık burcuna geçiyor. Gündüz saatlerinde iyimser enerjiler taşıdığınız bir zamanda olacaksınız. Sizleri mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür retrosu bugün 21:18 itibariyle başlıyor. 5-28 Mart arası seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Pasaport, bavul gibi eşyalarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Rötarlar olabilir. Programınızı geniş geniş ayarlayın. Akademik konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmeniz yerinde olacaktır. Bu dönem karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Merkür retrosunun enerjisiyle zihninize iyi gelecek çalışmalara merak salabilirsiniz. Evreni anlamaya yönelik konular ilgi odağınız olabilir. Merkür retrosunun detaylı yazısını okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tartışmalardan korkmuyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün etkisi ile iletişim odaklı konularda yapacağın açıklamalar birilerinin canını sıkabilir. Düşünmeden konuşmamalı ve verdiğin sözleri yerine getirmelisin. Egoların güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerine herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksın. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişmeyle taşınmaya karar verebilirsiniz. Akşamüzeri arkadaşından gelecek telefonla, soluğu onun yanında alacaksın. Onun duygusal geçişine göstereceğin ilgi karşısında ne kadar olgunlaştığını da anlamış olacaksın.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlayacağınız girişimlerde ortak hareket etmemelisiniz. Fikir alışverişleriyle kendinize yeni bir ufuk açabilirsiniz. Yenitekliflerine dikkat etmelisiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün yaşadığınız olayın bütününü görmek için bekleyişte kalmanız gereken zamanları işaret ediyor.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmesi gerekenlerin bilhassa eşyalarını gözetimi altında tutması çok önemli olacak. Seyahat dönüşü bulunduğunuz yerde eşyanızı unutabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kriz yönetimi konusunda sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız. Anlaşılma arzunuza karşılık bulamayabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası alanı, yabancılarla ilişkileri temsil eden alanda Merkür Balık burcunda geri gitmeye başlıyor. Seyahatlerde dikkatli olmakta fayda var. Akademik konularda aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Spiritüel açılımlar yaşayabilirsiniz. Zira Balık burcunda gerilemeye başlayan Merkür duygunuzda saklanan bilgileri sanki bir film şeridine taşır.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz ile sürdürdüğünüz ilişkilerde her zamankinden daha hassas olacağınız bir gündesiniz. Bu hassaslığınızın farkına varmalı, çevreyi de istediğiniz gibi değil, olduğu gibi görmeye çalışmalı, objektif bakış açısını kaybetmemelisiniz. Yakın dostlarınız size sürpriz yapabilir.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 39" R
Ay
Başak
02° 27' 49"
Merkür
Boğa
00° 29' 26"
Venüs
Boğa
20° 28' 11"
Mars
Koç
11° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 30"
Satürn
Balık
17° 49' 26"
Uranüs
Boğa
23° 15' 42"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 43"
Lilith
Başak
25° 05' 29"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>