Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar var. Bu sorunları aşmak için özveride bulunmak zorundasınız. Birlikteliğinizin devamını istiyorsanız verici olmalısınız ve ona olan güveninizi açıklamalısınız.

İş yaşamınızda disiplin ve düzenini çok önemli olduğunu biliyorsunuz ama kafanıza göre takılmak huyundan da vazgeçmiyorsunuz. Kurallara uygun hareket etmeniz sizden sonra işe başlayanlara da iyi örnek olacak.

Bugün uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızı tahsil etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bugün ödemeniz gereken bir borcunuzu bu para ile ödeyebileceksiniz.

Sezgilerinizin yükseldiği bugün bazı önemli kararlar alacak ama uygulamada terslikler yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yandan huzur ve sevgi arayan pozitif bir yapı sergilerken,diğer taraftan sinirli, düşünmeden hareket eden bir kişilik gösteriyorsunuz. Aynı günde bu kadar değişim ancak sizin için geçerlidir. Siz böyle değişken olurken karşınızdaki insanlara sizi anlamadıkları için hiç kızmamalısınız. En iyisi böyle durumlarda iç dünyanıza çekilip, daha istikrarlı olmaya çalışmalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Pazar günümüz Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. İlişkinizle ilgili bazı meseleler canınızı sıkıyorsa, birbirinizin farklılıklarını tehdit gibi görmeyiniz. Her ikiniz de bu ilişkide eşit ölçüde sorumluluklara sahipsiniz. Kaldı ki, sizin gibi duyarlı bir insan, kime nasıl davranacağını ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğini gayet iyi bilir. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, yeni bir girişim, sözleşme,görüşmelerinde hepsinden önemlisi ilişki meselelerinde bilinçli gözden geçirmelerde bulunalım. Boşluk süresince birileriyle inatlaşmak sakıncalı olduğu gibi, sorunları çözmek de kolay olmayabilir. Saat 15:15 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Karar vermekte zorlanırsınız. Hiçbir şeyin üstünüzde baskı kurmasından hoşlanmazsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden tatsızlık, mesafe oluşabilir., Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevginin önemini bir kez daha anladığın bugün, çevrende bulunan kişilere karşı sahiplenici olacaksın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan ve maddi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Olaylara biraz daha esnek bakmaya çalışın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ESKİ bir teklif bugün size tekrar sunulabilir. Karar vermeden önce ayrıntılar üzerinde durmalı ve acele karar vermemelisiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı tarzınızı, sıradışı tutumunuzu ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gün olabilir. Ancak ani ve beklenmedik tepkilere de hazırlıklı olmalısınız. Öğle sonrasında yaşadığınız deneyimlerin duygusal baskı ve etkilerini hissedebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine gömüleceğinize hafta sonunu sosyalleşerek geçirin. Epeydir planlayıp yapamadığınız müze gezinizi gerçekleştirin. Çocuğunuzla bu sayede geçmişi öğrenecek ve sizin hafızanıza hayran kalacaktır. Ebeveyn ilişkisi için sistemli bir yapı kuracağınız bir gün. Gelirinizle harcamalarınız arasına denge kurma ihtiyacı var.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 25"
Ay
Kova
27° 13' 16"
Merkür
Koç
17° 56' 58"
Venüs
Boğa
03° 49' 56"
Mars
Koç
01° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 46' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 16"
Lilith
Başak
23° 35' 34"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>