Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer tam aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorlar.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

ara konularında birkaç gündür bir açmaz içindesiniz. Bugün ilk girişiminizi yapacak ve sizden para desteği isteyen kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bazı arkadaşlarınızdaki kredinizi zorluyorsunuz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız olacak. Güne hareketli başladınız. Yapmanız gereken sürüyle işiniz var. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler üç önemli görünüm eşliğinde güne adım atıyoruz. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumudur. Geri hareket dönemine denk geldiği için, çalışma hayatınızla ilgili verilmiş önceki kararların doğru veya yanlışlığı üzerinde düşünmenizi sağlar. Keşke sözcüğü dilinize dolanır. Ancak bunun yerine benim size tavsiyem şimdiye bakmanızdır. Pişmanlığın bir faydası yok. Asıl önemli olan, şimdiye bakmak ve tespitlerde bulunmaktır. Sağlığınıza özen gösterin. Gereksiz yüklerin altına girmeyin. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü,hayatınız veya ailenizle ilgili konular üzerinde ortaklaşa düşünmenin ve meseleleri birlikte ele alarak sorunlara çıkış yolu aramanın işaretçisidir. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, çalışma hayatımız ve ailemizle ilgili konularda desteklenmeye, yüreklendirilmeye ihtiyaç duyarız. Biliriz ki, bir sorun varsa söylemeye bile gerek olmadan sevdiklerimiz yanımızda olur. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkındalığının yüksek olduğu bir gün. Bazı konularda fazla duygusal davrandığını fark edebilirsin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla göze batmamaya çalışın. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar olabilir. Kişisel konularda daha hassas olabilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecan verici haberler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik büyük istekler duyabilir, yepyeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bütün bu düşüncelerinizi bugün dostlarınızla paylaşmanız mümkün. Ancak, ilgisi olmayan kişilere isteklerinizi fazla anlatmasanız iyi olur. Geriliminizi yansıtmayın.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız sorumluluklarda sorunlar yaşarsanız, nerede hatalı olduğunuzu iyice görmelisiniz. Aynı durum sağlığınızı ilgilendiren konular için de geçerli olabilir. Algılarınız açık olsun.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn gündelik hayatınızı anlatan 6. evinizde kavuşum yapıyor. Rutin işlerinizde aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Ofis ortamınızda bürokratik engelleri ortadan kaldırmak için ekstra enerji harcarsınız. Patronunuzla geleceğiniz hakkında görüşmelisiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>