Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olacaksınız. Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun.

Sözde dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her akşam yeni yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

7 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 05:48 Ay-Jüpiter görünümü altında başlıyor. Bu çabuk tepki göstermenize neden olabilir. Fikirlerinizin mutlak kabulünden yana olabilirsiniz. Maddi konular üzerinde bir hayli düşünürsünüz. Saat 11:52-19:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. İç huzursuzluğu, gerginlik, net bir karar verememe gibi durumlar boşluk etkisi altında mümkündür. Saat 19:34 sonrası burcunuzda seyrine başlayan Ay, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sizi doyuma ulaştırmayan, hatta umutsuzluğa sürükleyen ilişkinizi yeniden inceleyiniz. Değişim yaratmayı düşünüyorsanız öncelikle buradan başlayın. İsteklerinizi ve arzularınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak ve sizi gelecek konusunda doyurabilecek seçimlerde bulunun. Karşınızdaki insanla konuşun, sorunlarınızı açın ve neler yapılması gerektiğini bildirin. Olaylara geniş gözlüklerle bakarak yeni kararlarınızı gündeme getirin. Parasal konularda kafanızın içindeki projelerinizi hayata geçirmek için öncelikle eski yöntemlere bağlı kalmak yerine, yeni usulleri tatbik edecek şekilde düzenlemelerde bulunun. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

7 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınız oldukça dalgalı. Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut.

7 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar Kova burcundaki Mars nedeniyle, ortak kaynak(kredi, borç, alacak, sigorta, komisyon, sponsorluk, burs, prim, miras, nafaka v.b) kullanımı gerektiren konularda yorulabilirsiniz, bu alanlara daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendinizi özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Böylece güzel duygularınız sizi güzelleştirecek ve bulunduğunuz ortamda çevrenizin dikkatini çekeceksiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>