Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda gözüküyor. Fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Arayışlar içindesiniz. Bugün sevgilinizle görüşmeyecek ve zamanınızı kendinize ayıracaksınız.

İş yaşantınızda beklemedesiniz. Bazıgörüşmeleri yaptınız ve bu görüşmelerden bir netice çıkmasını bekliyorsunuz. Bugün de işinizle ilgili haberleri takip edeceksiniz.

Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın parasal yaklaşımlarınızı olumsuz etkileyebileceği bir gün. Maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam fikirleriniz iyi yatırımlar yapmanızı sağlayacak.

Kızdığınız zaman yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilolarla sorunlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınız çok karmaşık olacak. Zaman zaman karşılaştığınız olaylara gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Özellikle aile yakınlarınıza karşı çok sert tutumlar sergileyebilirsiniz. Bugün bazı planlarınızı gerçekleştirememek sizde gerginlik yaratabilir. Akşam saatlerinde kendinizi biraz daha sakin hissedebilirsiniz. Alacağınız bir haber sizi sevindirebilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, alacak-verecek durumunuzu gözden geçirmede etkilidir. Çünkü bu sizi rahata kavuşturacaktır. Bunların takibini gayet iyi yaparsınız. Kendinizi güçlü hissetmenin, parasal anlamda rahatlık olduğunu bilirsiniz. Ev içinde bu meseleler etkili olabilir. Şu aralar huzur, ilişkide anlayış, evdeki mutluluk sizin için çok kıymetli. Aile, ev, çocuklar, gelecekle alakalı her mesele gündeminizde yer alıyor. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, duygusal olarak kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek. Gerek ilişkiniz ve gerekse ortaklarınızla olan her türlü paylaşımınızda herhangi bir yön belirlemekte zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle aranızdaki sorunları ele alarak çözüme kavuşturmak mümkün olmayabilir. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, güvenebileceğin bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksın.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla güç kazanmaya çalışabilirsiniz. Finansal işlerinizi revize etmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Gün içinde banka işlerinizi halledebilirsiniz. Duygusal olarak etkilendiğiniz konular sizi zorlayabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuz sebebiyle sırt ve ayak ağrılarınız artabilir. Dinlenmek nedir bilmiyorsunuz. Sağlığınızı ihmal ederek kendinize haksızlık etmeyin. Bol bol dinlenin.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenizin harcamaları ve parasal konularına yardım etmek kendinizi iyi hissettirebilir. Yine de kafanızdaki hesabı tutturmak kolay olmayacak. Para işlerinizde tahminlerden kaçının.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın öğlen saatlerinde boşluktaki seyahati yalnız kalma ihtiyacınızı tetikler. Fakat pazar günü aile fertlerinden ayrı vakit geçirmek pek size uygun değil. Onların her türlü ihtiyacını karşıladıktan sonra kendinizi astroloji, uzayın bilinmez yönleri, antropoloji ve mistisizme ait konular hakkında bilgilenmeye adayabilirsiniz. aile Antropoloji Astroloji

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 22" R
Ay
Yay
24° 50' 51"
Merkür
Koç
16° 13' 53"
Venüs
Koç
28° 11' 06"
Mars
Balık
27° 57' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 30"
Satürn
Balık
16° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 13' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 45"
Lilith
Başak
23° 05' 03"
True Node
Koç
15° 27' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>