Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Hiç yeterli görmediğiniz biri var ve işler çoğunlukla ondan akıyor. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz, sevgi ve güvensizliğin tercihli ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında,hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabuk tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ancak renk vermez, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Akrep burcunda ilerleyen Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, koruma duygunuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Değerleriniz öylesine kıymetli ki, onlara bir zarar gelmesin diye, üzerlerine titrersiniz. Bu görünüm, cinsel anlamda güçlü bir tutkunun işaretçisidir. Sevdiğinizi öylesine bir kıskaç altına alırsınız ki, elinizden kurtulması zordur. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli bir karar aşamasındasın. Ancak bir türlü karar verememen, çevrendekileri de yoruyor.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde aldığınız sorumluluklar size ağır gelebilir.Üzerinizde baskı unsuru hissedebileceğiniz süreci sağduyulu atlatın.Kendi gücünüzü keşfedin.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Başkalarıyla planlar yapabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara bir şeyler katmak için çaba gösterebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileyle olan ilişkiler bugün biraz daha sabırlı olmayı gerektirebilir. İletişimde gereksiz sürtüşme ve gerginliklerden uzak durmalısınız. Ayrıca ev kazalarına, kesici alet kullanımına biraz daha dikkat.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda özel hayatınız için yapacağınız harcamalar önem kazanabilir. İş alanlarınıza düşkünlüğünüz bu aralar çok fazla. Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay Aslan burcunda seyahat ederken, herkes tarafından takdir edileceğiniz bir gündesiniz. Gerçekten de yaptığınız çalışamalar ve ortaya koyduğunuz yetenekleriniz alkışı sonuna kadar hak ediyor. Yaratıcılığınızın ve liderlik ruhunuzun size artı değerler taşıdığı bir gün.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>