Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

Problemli bir ilişkinize bir süre daha katlanmak zorundasınız. Bu kişi, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz.

Bugünlerde kinci olmamanız gerekiyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzla çok yıpratıcı bir ilişki içindesiniz. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde bir çıkar çatışmasına düşmüş görünüyorsunuz. Aranızdaki bağlılık, sonsuz güven geçmişin bir anısı olarak kalacağa benziyor. Aile bağlarınızdaki zayıflığı yeni, yeni keşfediyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, bugünlerde vicdanınızı acıtıyor.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 04:10 Ay-Terazi burcu geçişinde uyumluluk son derece önemlidir. Kiminle berabersiniz, kimlerlebirliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz veya siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı, nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine, aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli. Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları konuşmanızda yarar var. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, zorlukların üstesinden gelmek ve işlerinizi kolayca halletme isteğinizi işaret ediyor. Ancak bilinçli davranmamızda, kendimizi yormamamızda yarar var. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağduyu duygusunun ön plana çıktığı bir gün? Bugün verdiğin sözleri tutabilir, ihmal ettiğin dostlarınla görüşebilirsin. Sanatsal aktivitelerde bulunma planın varsa gerçekleştirmen senin için iyi olacaktır. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin sıkıntılarına destek olabilirsin. İç huzurun yerinde, yaşadığın tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp şükrediyorsun. Farklı fikirlere açık olduğun bir süreçten geçerken ilişkilere bakış açını değiştirebilecek insanlar daha cazip geliyor olabilir. Ama bir yandan da kalbini yorabileceğini unutma. Aslında değişen tek şey roller ve insanlar, sahne hep aynı... Sonunda yıpranan ise sevgiler ve ilişkiler... Vazgeçmek hep çok kolay? Peki değer mi? Bir düşün.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz. Ancak aile içi ilişkiler biraz daha özen, dikkat gerektirebilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenize ait konular değişkenlik gösterebilir. Yeni adımlar içindesiniz. Ev hayatınızda daha aktif olmanız gerekebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven arayışına girebilirsiniz. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle zaman geçirmek iyi gelebilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda beraberliğiniz yoksa bunun için üzülmemelisiniz. Sürpriz bir aşk kapınızı çalacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeterli bilgiye sahip olmadığınız için olaylar karşısında kararsız ve tutarsız davranabilirsiniz. Bilinçli davranabilmek ve kaygı içinde sürüklenmemek için kısa bir mola iyi gelebilir. Gün boyunca aklına güvendiğiniz insanlardan danışmanlık alın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Dikkat gerektiren konularda çalışmalar yaparken tedbirli olun. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>