Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi. Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var

Fedakar ve aranıldığı zaman borç alınabilen bulunmaz birarkadaşısınız. Size duyulan sevgiyle birlikte, çalışma temponuzla ayrıca saygı da fazlasıyla hak ediyorsunuz.

Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız. Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor.

İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir davette olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. İçinizdeki garip, sebepsiz sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:19 sonrası Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Çevremizdeki insanların tuhaf davranışlarıyla karşılaştığımızda bunları elimizden geldiğince anlayışla karşılamaya çalışalım. Her şey mükemmel olsun diye kendinize eziyet etmeyiniz. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, mantıklı ve gayet akıllı hareket etmemizi sağlıyor. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, çocuklarımız, aşk hayatımızla ilgili konularda tutkuluyuz, dikkatliyiz ve oldukça titiziz. Bu şekilde meseleleri ele alacağız. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir çatışmaları ve sonuçlarının gündeme oturduğu bir gün seni bekliyor. Değer yargılarının değişmesi çevrendeki insanları zorlayabilir. Harcamalarda ve verdiğin sözlerde abartıya kaçabilirsin. Perde arkasına gizlenenler, bugün bir bir ortaya dökülürken, dürüstlüğünü sorgulayacağın insanlar da çevrende artabilir. Yalandan hoşlanmayan bir karakter olarak, keskin kararlar da alabilirsin. Acele etme! İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, artık yalnız kalmak istemediğini fark edebilirsin. Akşam saatlerine doğru güvendiğin bir dostunla buluşabilir, canını sıkan birtakım meseleler hakkında dertleşebilirsin. Eğer Yengeç kadını isen, saçlarınla bu gün uğraşma! İçine sinmeyecek bir değişim yaşayabilirsin.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuların sizin için ön planda olacağı bugünde mali düzenlemeler yapabilir ve yakın çevrenizden kendinizi rahat ifade edebildiğiniz kimselerle beraber yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok hareket, okuma ve yazma dikkat çekebilir. Düşüncelerinizi daha olumlu yönde tutmalı ve detaylara bakmalısınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyku problemleriniz bitiyor. Gezegenlerden gelen pozitif enerji ile bütün sorunlarınızı aşacaksınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızla görüşme arzunuz yüksek. Biraz seçici davranıp , sizi eleştirileriyle yorabilecek insanlardan uzak durmakta fayda var. Kışa hazırlık yapmak, öz bakımla uğraşmak ve yaşam alanınızı düzene sokma motivasyonunuz yüksek.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizi kısa ya da uzun yolculuklara taşıyabilir. Kardeşinizle bir konuyu etraflıca konuşup, hızlı çözüm üretebilirsiniz. Web tasarımınızı tamamlar, blog, kitap, makale, eleştiri yazmaya ya da editörlük yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Komşularla gıybet için bunda daha harika bir gün olmaz. Çay içerek keyfe dalmak, artık sizin de hakkınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>