Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Randevuya giderken bile eliniz ayağınıza dolaştı. Bu paniğiniz için kendinizden nefret ediyorsunuz. Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız açıkçası tam skandal oldu.

Fırsat kapanın elinde kalır, mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kendini gösterme, ön plana çıkma çabaları size iğrenç geliyor. Bugün onunla konuşma niyetinizden vazgeçseniz iyi olur.

Eşinizle dostunuzla dar günlerde paylaşıyorsunuz, ama dar günler dışında parayı sakınıyorsunuz. Bu anlamda para sizin için çok önemli. Bu da sizin biraz eli sıkı bilinmenize neden oluyor.

Siz acı patlıcanı kırağı çalmaz diyorsunuz, ama hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi bir sağlık uzmanına göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir gün olabilir. Cesur, iddialı yapınızı ortaya koyabilir ve ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında aile içi iletişimde ısrarcı tutumunuzu yumuşatmaya çalışın.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, gerek ailemiz, gerek partnerimiz sanki söz birliğinde bulunmuş gibi üstümüze gelebilirler. Onların bizden beklentileriyle bizim yapmak istediklerimiz arasında dağlar kadar fark vardır. Bu da bizi yorar. Bu sıkışmışlık hissi, işimize yansır. Bütün sinirimizi oradan çıkarmaya çalışırız. Peki, ne yapmalıyız. Olumlu, ılımlı ve elden geldiğince sakin bir şekilde konuşmakta yarar var. Sizi nelerin üzdüğünü, neden sıkıldığınızı ve bu durumdan memnun olmadığınızı dile getiriniz. Üzerinizde baskı uygulanmasına izin vermeyiniz. Ancak pire için de yorgan yakmamak lazım. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, tartışmalar yaşanabilir. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, duyarlı düşünmeye neden olabilir. Evimizdeki huzur, çalıştığımız yerdeki güven, dostluk, arkadaşlık bizim için bir hayli önemlidir. Huzur verici insanlardan hoşlanırız. Güzel sözler duymak isteriz. Bunların tümü gönlümüzü okşar. Kırılganızdır. İnsanların bize karşı daha dikkatli olmasını isteriz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hiçbir konuda aceleci karar vermeyin. Duygularımız ön planda olacak. Sevdiklerimize düşkünlüğümüz artacak. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştıracağız. İnsanların bize yaklaşımı önemli Birisi hassas bir noktamıza değdi mi, çok üzülürüz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Sosyal ilişkilerde empati duygusu ön planda. Alacağın kararlarda, cesur davranman gerekebilir. Yürüdüğün yolda ne kadar emin adımlar atarsan, sonuca ulaşman o kadar kolay olacak. Eğer işinden memnun değilsen, işten çıkma fikrini bu ara rafa kaldır derim. Çünkü maddi konuları, kazancını riske atmak için hiç doğru günler değil. Kaygılarını bir kenara bırakmalısın. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Bu durum yaşıtlarınla kendini kıyaslamana neden olabilir. Bugün aynı zamanda aile yaşamına dair, çocuklarla ilgili geçmişten gelen problemler de kendini göstermeye başlayabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı çevrenize yansıtma konusunda zorluk yaşamayacağınız bir gün olabilir ancak çevrenizde gelişen olayları yanlış anlamaya müsait bir yapıda olabileceğinizden duygu ve düşüncelerinizi iyi yönetmeniz gerekebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilir, gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Ancak bu durum yanlış anlamalara yol açabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ve çalışma hayatınızda karışıklıklara dikkat etmenizde fayda var.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal açıdan yükselişe geçtiniz. Maddi, manevi açıdan hayatınızın keyfini çıkarma zamanı şimdi.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırsız bir tutum içine girmeniz mümkün. Aldığınız haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Karamsar bir tavır içine girmekten kaçının. sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin beklediğinizden farklı olduğunu düşünebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşadıklarınız ağır ve yoğun gelebilir. İnsanların sabırsız ve özensiz tutumları sizi yorabilir. Yeni bir tarif, ev ile ilgili basit uygulama araştırmaları sizi rahatlatacaktır.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sizin burcunuza yerleşiyor. İlgi çekeceğiniz, sevginizi, şefkatinizi, anaç yapınızı cömertçe herkese göstereceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarını karşılamak, bakım vermek size huzur verir. Fakat kendinizi yormamaya dikkat edin. İyilikleriniz takdir edilmediği zaman alıngan ve küskün bir tavır sergileyebilirsiniz. Mide yanması, reflü, gastrit gibi sıkıntılarla uğraşabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 21" R
Ay
Aslan
18° 42' 12" R
Merkür
Koç
29° 04' 36"
Venüs
Boğa
19° 03' 36"
Mars
Koç
10° 58' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 16"
Satürn
Balık
17° 44' 38"
Uranüs
Boğa
23° 11' 42"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 12"
Lilith
Başak
24° 57' 52"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>