Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecek düş kırıklıklarının önünü kesmeniz zor değil. Ama nedense bu konuda aldığınız uyarılar sizi kızdırıyor. Onu yakından tanıdığınızda bir miktar abartmış olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimlerinizle, oyunu kuralına göre oynama taraftarısınız.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Daha işlevsel ihtiyaçlarınızı daha ön sıralara almalısınız.

Bir gelişmede yönlendirme çabaları içindesiniz. Bu gelişmeyle ilgili düşünceleriniz son anda değişecek. Ama gelişmeyi yönlendiremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntılara verdiğiniz önemi şu sıralar belli sınırlarda tutmanızda yarar var. Bir bütünsellik içersinde ele alamayıp toparlayamadığınız konularda ciddi tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Evcimen özellikleriniz bugünlerde hareket halinde. Bu hareketlilik, ev dışı sosyalliklerinizin bir kısmında sorun olarak yaşanabilir, sitemkar eleştirilere muhatap olabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Uranüs yıllardır her burcun farklı alanlarda değişimlerin işaretçisi. Ancak bu değişimler Akrepleri bazen oldukça zorluyor. İşe girme, işten çıkma,ortamındaki belirsizlikler, çalışma şartlarının bize uymaması gibi durumlar nedeniyle zorlanıyorsunuz. Fakat bir taraftan da, yenilikçi düşünüyor, orijinal çıkış yolları araştırıyor, özgürce fikirlerinizi öne sürebileceğiniz işlere yöneliyorsunuz. İşte bu kavuşum yine böyle farklı bir şeyler yapmak isteğinizi körüklüyor. Ancak ben derim ki, azim olunuz, planlı çalışınız, en ufak zorlukta yılmayınız. Siz ne kadar kendinize, yaptığınız işe güvenirseniz o denli başarılı olursunuz. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Saat 22:29 Ay-Pluto görünümü de sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yüksektir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolunda gitmeyen bir ilişkisi olan Akrep burcuysan, nihai kararlar almak konusunda çekinmeyeceksin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edin. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda ani kararlar vermeniz gerekebilir. İş hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için uğraşabilirsiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bencil davranışlarınız hiç hoş görünmüyor. Biraz karşınızdaki insanları dinleyin ve mütevazı cevaplar verin. Onları geri kazanmalısınız.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınıza gelecek fırsatlarlahayatında beklenmedik bir konuşma ya da birteklifi oluşabilir. Kendinizi her zamankinden farklı bir şekilde işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz. Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Soyut ve manevi alış verişleriniz konusunda diğerlerini destekleyici davranabilme durumunuz mevcuttur. Bugünlerde cinsel anlamda ya geçici iktidarsızlık görülebilir ya da fantezi dünyası çok genişleyebilir. Cinsel anlamda enteresan yer ve mekanlar deneyebilirsiniz. Maddi olarak aldatılmaya açık olabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 38' 23" R
Ay
Boğa
11° 17' 41" R
Merkür
Başak
20° 22' 58" R
Venüs
Terazi
27° 35' 59" R
Mars
Yengeç
09° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 41"
Satürn
Balık
15° 02' 60"
Uranüs
Boğa
27° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 16"
Lilith
Terazi
09° 16' 34"
True Node
Koç
06° 37' 51"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>