Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine böyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Bu, olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Bu hareketlilikte sürprizle de olası.

5 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:15 Ay-Mars görünümü, hedefiniz doğrultusunda titizlikle çalışmanın, sınıflandırmanın işaretçisidir. Sizinle aynı görüşe sahip kişilerle kontak kurmanızda yarar var. Dağılmayınız ve iyice organize olmadan harekete geçmekten sakınınız. Saat 14:27 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 17:14 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, ilişkimizde huzur-istikrar-saygı ve güven olgusunu fazlasıyla önemsediğimizi gösteriyor. Karşımızdaki kişi, bizden farklı düşünebilir. Buna bir sözümüz olmaz. Ancak karmaşık, dengesiz, inatçı, tuhaf davranışlarda bulunmasın yeter. Her türlü durumu gayet net analiz edebiliriz. Sorunlar varsa, bunları el birliğiyle çözmekten hoşlanırız. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

5 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olaylar planlarının dışında gelişebilir. Önceliğin kariyerinken, kalbin başka bir söz söyleyebilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

5 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda kendinizi daha hevesli hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başaracaksınız ve böylece sizi rahatsız eden her ne var ise fikirlerinizin değiştiğini hissedeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret gösterin ve şansınızı sorgulamak yerine alışkanlıklarınızı değiştirin. Biraz daha anlayışlı ve yapıcı davranmalısınız. Mantığınızla hareket etmelisiniz.

5 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve aşk konusunda karmaşık duygular içinde olabilir, fazlasıyla hassasiyet veya alınganlık sergileyebilirsiniz. Coşkun ve çalkantılı duygularınızı da kontrol etmeniz zaman zaman zor olabilir. Bir nebze de olsa objektif yanınızı korumaya çalışmalısınız.

5 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız sizi yorabilir. Özel hayatınızı arkadaşlarınızla paylaşın.

5 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla arkadaşça ve toplumsal paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızla ilgili işlerin toparlanmasına vakit harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve ait olduğunuz grupların yararına bitirilecek işleri toparlayınız. Özellikle hesap gerektirecek işlemlerde sizin becerinize başvuracaklardır. Sizin sayenizde bir grup etkinliğinin mali portresi ortaya çıkartılabilir ve organizasyona girişilebilir.

5 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>