Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan izleyici olduğunuz ve daha anlaşılır gelişmelerden sonra karar vermeyi düşündüğünüz bir konuda ayak sürüyor gibisiniz. Halbuki belli kararlara varabilmeniz için yeterli netlikler içindesiniz. Gecikmiş müdahaleleriniz ve bununla ilgili olarak gereksiz büyüttüğünüz sıkıntılarınız var. Kuralcı kişiliğinizin, onarımı gecikmiş pişmanlıkları büyütmesini engellemelisiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:51 Güneş-Neptün görünümü, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkisini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzun göstergesidir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister. Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. Saat 04:41 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında, farkedilme arzunuz, birileri tarafından kıymetli bulunma ihtiyacınız yükselir. O an birisi sırtınızı sıvazlasa veya iyi ki varsın dese kendinizi huzurlu hissedersiniz. Saat 07:35-12:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Başkalarına karşı mecburen anlayışlı olmanız gerekir. Aynı şekilde onların da size karşı, hassasiyetinizi göz önüne alarak hareket etmeleri gerekecektir. Özellikle toplumsal anlamdaki düşünceleriniz bir hayli hassastır. Durumları kontrol etmek istedikçe daha fazla yorulursunuz. Sevdiğiniz kişilerden destek beklersiniz. En başta sağlığımız yönünde etkili olan bu zaman dilimi, duygusal açıdan bizi zorlayabilir. Saat 12:12 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kendimize güvenerek, inanarak bir yol ve bir hedef belirlememizde etkili oluyor. Tabii ki zorluklar hayata dairdir. Ancak kişi, cesaretle ilerlediğinde her türlü engelin üstesinden gelerek başarılı olabilir. Saat 12:46 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, problemlerinize akılcı bir şekilde bakabilmenizi sağlar. Kuşku ve kuruntu duyduğunuz konularda gerçekçi düşünebilirsiniz. Hiç kimsenin kaprisleriyle uğraşmak istemediğiniz için verdiğiniz kararları sorgulamazsınız. Sosyal aktivitelerinizde toplumsal hizmet konuları baş yeri alabilir. Sizi gerçekten mutlu edecek gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok yakın bir arkadaşından alacağın haberle gözünü sosyal medya hesaplarından alamayabilirsin.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde bazı konularda önemli başlangıçlar ve planlar zamanı. Kariyer çevrenizdeki kişilerle, önemli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinize daha güvenli olabilirsiniz. İşlerinizi öğleden önce bitirmeye çalışın. Beklentide olduğunuz konuları başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızı düzene koymak sizin için önemli. Partnerinizle sosyal ortamlarınızda birbirinizi harekete geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınız size bir para konusunda danışabilir.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah olan Ay boşluğunda akışta kalmalısınız. Öğlenden itibaren arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir perşembe günü deneyimleyebilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz. Size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Sanatsal yanlarımız ortaya çıkabilir. Resim yapmak, boya yapmak, oturup belki de bir şeyler karalamak için uygundur. Alkol tüketimine dikkat etmeniz gerekebilir.

4 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tamamen partnerinize veya eşinize odaklanabilir, ilişkiniz üzerinde durabilirsiniz. Eğer kaşınızdaki kişi ilişkinin idaresini ele almaya çalışırsa direnmeyin. Ancak bu şekilde günün etkilerini en olumlu halleriyle hissedeceksiniz.

4 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>