Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kariyerin Ve Hedeflerin Ön Planda Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, belirsizliklerin ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. İlişkinizden yana yaşanabilecek tüm problemlerin üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Mesleki olarak daha dengeli olmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarısızlık korkusu yüzünden bazı fırsatları kullanmaktan, imkanlarınızı büyütmekte mahrum kalabilirsiniz. Güvende olduğunuzu düşünmeyi bırakmanız gerekebilir. Çünkü güvende olmak, olduğun yerde kalmak değil olman gereken yerler için çalışmaktır.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda daha dikkatli olman gerekebilir. İlişkilerde anlayışlı ve sabırlı olmak, tartışmalardan kaçınmak faydalı olacaktır. İş hayatında ise yoğun ve stresli bir gün geçirebilirsin, karşılaştığın zorluklara odaklanarak çözüm yolları bulmaya çalışman gerekebilir. Kendine zaman ayırarak dinlenmeyi unutma. Aile içinde ise iletişime ve anlayışa önem vermen, çatışmalardan kaçınman gereken bir gün olacak. Enerjini iyi yönlendirmek için spor veya meditasyon gibi aktivitelere vakit ayırabilirsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredirarayan bir Akrep burcuysan, beklenmedik bir teklif alabilirsin. Yaşadığın heyecanın sorumluluklarını aksatmasına izin vermemelisin. Uluslararası bir şirkette çalışıyorsan, geleceğin için önemli kararlar alabilir ve kariyerinde ilerleme kaydedebilirsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir karşılık alamamak mı yoksa istediğiniz karşılığı alamamak mı? Bugün kendinize bu soruyu sorabilir ve vereceğiniz objektif cevaplarla yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Hem sevdiklerinizin desteğini, fikirlerini almak hem de beraber vakit geçirmek adına iyi bir gün olabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi strese sokan konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konularında karar almak için acele etmeyin. Sizi yoran koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlayabilirsiniz. Maddi anlamda bağlayıcı koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. İşlerinizde yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun, zaman içerisinde başınıza gelebilecek ufak tefek kazalar ciddi sonuçlar doğurmayacak olsa da sinir düzeyinizi arttırabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerini halletmek için erken davranman gerekecek. Günü dikkatle planlamak ve sorumluluklarını belli saatlere göre halletmek kendini daha iyi ve üretken hissetmeni sağlayacak. Bugün zaman yönetimi konularına dikkat etmelisin.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün etkileşimlerinizden, projelerinizden ve deneyimlerinizden daha derin bir tatmin aramanız için size ilham veriyor. Biraz araştırma, inceleme veya analiz yapmak isteyebilirsiniz. Ufak tefek şeyleri düzenlemekten ve meseleler üzerinde daha fazla düşünmekten mutlusunuz. Ayrıca hayatınızı küçük ama önemli şekillerde geliştiren faaliyetlere de yöneliyorsunuz. Motivasyonlu ve ilgilisiniz, ayrıca her şeyi yapmaya hazırsınız. Özellikle gün ilerledikçe kendinizi bir projeye, arayışa veya kişiye özellikle adanmış bulabilirsiniz. Destekleyici ilişkiler veya istikrar ve güvenilirlik, yaptığınız işe olan güveninizi artırmanıza yardımcı olur ve hedeflerinize ulaşma konusunda kendinizi özellikle motive hissedebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınızdan geçen çeşit çeşit fikirler ve harekete geçmek konusundaki motivasyon eksikliğiniz, hayatınızda yoluna gitmeyen konuların asıl sebebi. Bir yerden başlamak zorundasınız. Çok fazla riskli adımlar atmadan, somut ve uygulanabilir fikirleri hayata geçirmekte fazla geçmeyin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde alışık olduğunuzdan çok daha yüksek düzeyde bir enerji hissediyorsunuz. Ne yazık ki bu enerji her an şaşırtıcı bir şekilde patlayabilir. Öfke, kibir veya saldırganlık şeklinde tezahür ederek, sizin için tatsız olabilecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden şimdilik elinizden geldiğince çatışmalardan kaçınmaya çalışın ve mümkün olduğunca uzlaşma yoluna gidin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; finans, özel hayat veya sağlık alanlarına yönelebilirsiniz ve çocuk, aşk, tatil gibi konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Her zamanki gibi değişenkoşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>