Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, beklentilerinizin dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Karmaşık durumlarla karşılacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Şartları gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden geleni yaptıktan sonrasını bırakmalısınız. İnsanların duygularına müdahale edemezsiniz. Sevme ve sevilme dürtünüzün ağır basması, duygusal konularda alacağınız kararları olumsuz etkileyebilir; bugün kendi hislerinizin gerçekliğine ve size neler yaptırdığına, sizi nasıl etkilediğine odaklanın.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, kararlarınızı daha yaratıcı bir şekilde ele alabilirsiniz. İş hayatınızda çözmeniz gereken konularla karşılaşabilirsiniz ancak içgüdülerinize güvenerek doğru seçimleri yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirmek için zaman ayırmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine koyduğun hedefleri yerine getirmek için çok çaba harcıyorsun. Herkes gibi sıradan bir hayatın olmasını istemiyorsun. Çalışmanın karşılığını aldığını er ya da geç fark edeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, geçmişinde edindiğin yanlış tecrübeler seni olumsuz etkileyebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş temposu ve günlük hayatınızda değişimler yaşanabilir.Dikkatli ve ölçülü olun, rekabetin getirdiği zorluklara karşı uyanık olun.Fiziksel hareketliliğe önem verin, spora başlayabilir veya ulaşım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. 

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve ortaklıklar konusunda bazı hareketlenmeler olabilir. Özellikle eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu eşinizin yaptığı ya da yapmayı planladığı bir harcama veya size göstereceği ani bir tepki şeklinde de olabilir. Eğer bekarsanız bu konu size aileniz veya birlikte olduğunuz kişi tarafından da hatırlatılabilir ve bir an önce karar vermeniz istenebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dava, mahkeme ya da yasal işlerinizin hız kazanacağı günlerdesiniz. İş giriş çıkışları ya da evrak işleri diğer mahkeme konuları lehinize işleyecek.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok insan ile muhabbet edebilecek ve farklı bakış açıları kazanabileceksin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gündesin. Çevrendeki insanlarla uyumunun artması da bu güzel enerjiyi iyi yönden etkileyecek.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın sorunsuz ilerlemesini, sağlıklı ve dengeli olmanızı sağlayan önemli sistem ve rutinlere daha fazla dikkat ediyorsunuz sevgili Akrep. Şimdi günlük yaşamınızı iyileştirmenin olası yollarını buluyorsunuz. Rutinlerinize, işinize ve sağlığınıza ne kadar çok şey katarsanız, bunların size o kadar çok geri dönüş sağladığını hissedersiniz. Kişisel hayatınızda devam eden gerilimler ve hayal kırıklıkları gün yüzüne çıkabilir. Karar vermek kolay değildir ve düşünmenin olumsuz veya başka bir şekilde verimsiz hale gelmesi durumunda aşırı düşünmeyi bırakmanız gerekebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven duygunuzun sarsılacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili akrepler. Hayatınızdan çıkması gereken kişiler bu süreçte açık açık kendilerini belli ediyorlar, onları daha fazla tutmayın. Ekonomik anlamda kararsız kaldığınız konular olabilir, riske girmeyin.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner veya ortağınızla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için fırsatları gözden geçirmelisiniz.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>