Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorunun Kaynağını Buluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Birlikteliğinize yönelik etkin adımlar atmayı başarabileceksiniz. Tüm sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını sağlayabileceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Doğru olduğunu düşündüğünüz adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Yüzünüzün gülebileceği bir gün.

Genel olarak kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek olumsuzluklar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumu kontrolünüz altına almanın yollarını aramalısınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağladığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini biliyor olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Gündelik işleriniz ve alışkanlıklarınıza adapte olmakta zorlanıyorsanız, sadece gerekli işlerinizi yaparak bunu dinlenmeye ayırabilirsiniz. Kendinizi yıpratarak zaman geçirmek yapacaklarınızdan alacağınız verimi yok edebilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı derinlemesine hissedebilir ve iç sesinizi daha net duyumsayabilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili farkındalık artabilir ve kendi duygularınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Bugün, başkalarıyla olan ilişkilerinizde daha hassas olabilir ve empati kurabilirsiniz. Kendinizi daha derin ve anlamlı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle iletişimde daha duyarlı olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirmek için iyi bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde yaşadığın sorunlar bir bir çözülmeye başlıyor. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını korumakta zorlanıyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sorunlarınızın sebebinin çevrenizdeki kişiler olduğunu öğrenebilirsin. İlişkine kimsenin karışmaması için çizgilerini net bir şekilde belli edeceksin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaderi değiştirmek mümkün olmasa da bunu yaşama ve anlama biçiminizi değiştirebilirsiniz. Zihninizde her şey yerli yerinde ve tamam olsa da somut, elle tutulur ve mantığa uygun açıklamalar gerekebilir. Kendinizi gerçeklikten koparmamayı öğrenmelisiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler oldukça yorucu olabilir. Kişisel düzeyinizi daha iyi şekilde yönetmeye bakmalısınız. Sağlık ve hizmet konuları sizi zorlayabilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev işleri ve ailesel meselelerinizi düzenlemek için uygun bir gündesiniz. Feng Shui bilgilerinden de faydalanıp genel kültür edinebileceğiniz bir süreçtesiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan biten ile savaşmak yerine bazı şeylere adapte olman gerekebilir bugün. Ayak diretmek veya istediğini yaptırmak yerine olan biteni gözlemleyip olaylara dahil olmak ve bazı şeyleri oluruna bırakmak daha iyi bir seçenek olabilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacak ve öğrenecek ilginç şeyler bulmanız için iyi enerji yanınızda sevgili Akrep. Gün ilerledikçe de hızınızı artırma eğilimindesiniz. Seçtiğiniz yolda büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıca yararlı fikirleri paylaşmak için de iyi bir zamandır. Hırs olumlu bir şekilde artar ve engelleri aşmak için bazı planları harekete geçirmeye özellikle istekli olursunuz. İşleri halletmek bugün zihninizi boşaltmanıza yardımcı olur. Eğer bundan faydalanabilir ve onu yapıcı bir şeye kanalize edebilirseniz, bu coşku için iyi bir zamandır.

5 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, hayatınıza düzen getirmeye çalışsanız da aksilikler çıkıyor. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar da üstünüze geldikçe rutin hayatın kontrolü elinizden kayıp gidiyor. Sağlığınızı kontrol ettirin, dürtüsel kararlar almayın.

5 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrepler, bugünhayatınız, sağlık ve günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Belki de bir diyete başlamak isteyebilirsiniz. Kendinize iyi bakın ve sağlığınıza dikkat edin. Gününüz güzel geçsin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırıyor.

5 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>