Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişime Açık Olmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Daha sabırlı olduğunuz sürece genel olarak sorun yaşanmayacak.

Mesleki çabalarınızın karşılığını almak için harekete geçeceksiniz. Odak noktanızı yeniden belirlemeyi tercih edebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Tam olarak istediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe dönük planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Yatırım yapmak,kurmak, bir hayalinizin peşinden gitmek, toplumsal düzeyde farkındalık yaratmak gibi düşünceleriniz için önemli destekler bulabilirsiniz. Seçiciliğinizin sizi yükselteceği bir gündesiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Duygusal kararlar almadan önce mantıklı düşünmeye gayret etmelisiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmek ve düzenli olarak spor yapmak bugün size iyi gelebilir. İlişkilerinizde karşınızdakini anlamaya ve empati kurmaya özen göstermelisiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara yüzeysel değil, ayrıntıcı bakman gerekebilir. Çalışan bir Akrep burcuysan, çalışırken kendini motive hissetmeyebilirsin. İşinde sabit fikirli olmamaya dikkat etmelisin. İlişkiye henüz yeni başlayanlardansan, partnerinle ilgili kulağına yalan yanlış bilgiler gelebilir. Tepki göstermeden önce araştırmanda fayda var.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaynaklarınızı doğru yönetmek geleceğinizi güvence altına alır, bugünlerinizi de rahat geçirmenizi sağlar. Herhangi bir ihtiyaç anında birikimlerinize sığınmak, yaptığınız planları bozabilir. Bugün ekonomik açıdan zorluk yaşadığınız durumları sevdiklerinizle paylaşarak farklı çözüm yolları arayabilirsiniz; birikime zaman tanıyın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar sizi de duygusal olarak dalgalandırıyor olabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal olmak için ekstra bir çaba göstermeseniz de sosyal olacağınız, doğallığınız ile insanların dikkatini çekebileceğiniz bir gündesiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında gergin hissedebilirsin kendini. Eski aşk mevzuları gündeme gelebilir tekrar. Ve bu konuların gündeme gelmesi seni biraz gerebilir. Sakin kalmak ve daha rahat adımlar atmak önceliğin olmalı bugün.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri,veya sağlık hedeflerinizi ilerletmek için ihtiyaç duyduğunuz insanlarla, fikirlerle veya bilgilerle bağlantı kurmak için güçlü, sevgili Akrep. Ayrıca bir ilişkiyi büyütmek veya bir bağı geliştirmek için harika bir zaman olabilir. Gün, özellikle uzun vadeli hedeflerle ilgili olarak zihninizi genişletmenizi ve keşiflere açılmanızı destekler. Kendinizi ifade ederken çok aceleci olmamaya dikkat etmek isteyebilirsiniz ancak cesur ve yetenekli bir ruh halindesiniz. Bir fikir veya proje konusunda hevesli olabilirsiniz ve gerekli şartlar sağlandığında durdurulamazsınız!

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değer gördüğünüzü hissettiğiniz bir gün. İnsanların ilgisini çekiyor ve güçlü hissediyorsunuz. Gelecek planlarınızı düşündükçe motivasyonunuz artıyor. Adım atmadan önce iç sesinizi dinleyin. Güvendiğiniz kişilerle birlikte hareket edin, fikir alışverişi yapın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, topluluk-derneklerle ilgili konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>