Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkilemdesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalıp ilişkinize zarar vermemeye çalışın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

Karmaşadan uzak durmaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin belirli ölçüde değişiklik gösterme ihtimali de var.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Adımlarınızı ona göre atmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel ve profesyonel gelişiminize odaklanmaksınız. Kendinize ve ilişkilerinize daha yüksek standartlar koymanız, yeni şeyler öğrenmeniz ve sınırlarınızı genişletmeniz önemlidir. Özlediğiniz yerler kadar hiç görmediğiniz yerler de gündeminizde olabilir; seyahat planlayabilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kendinizi daha hassas ve düşünceli hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde derin duygularınızı ortaya koymaktan çekinmeyin, bu sayede daha yakın ve samimi bağlar kurabilirsiniz. Ayrıca bugün özellikle finansal konularda dikkatli olmanızda fayda var, ani harcamalardan kaçının. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Akrep burcuysan, partnerinle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Senden borç para isteyen bir yakınına yardım edip etmeme konusunda kararsız kalabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan partnerinin baskıları özellikle bu aralar seni bunaltabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve duygusal seçimlerinizi gözden geçirin, sizi tatmin etmeyenleri netleştirin. Korktuğunuz ama sevdiğiniz bir alanda adım atarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çocuklar, yatırım, tatil gibi konularda büyük adımlar atmadan önce temkinli olun. 

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay bu dönemde kendinizi geliştirmek açısından oldukça şanslı olduğunuzu gösteriyor. Ancak bazı sürtüşmesi durumları da göz önüne almak zorundasınız.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddiyat ve maneviyat konusunda elinizdekinin kıymetini bilmeniz ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Karşına çıkacak bu kişi ile arandaki iletişimin artması, bazı konularda yalnız olmadığını gösterebilir. Daha paylaşımcı olman enerjinin daha iyi bir hale gelmesine vesile olabilir bugün. İyi etkilere kendini açmalısın.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uyumlu, hoş ve nazikçe motive edici bir enerji hakim. Hayatınızın amacını daha iyi anlamanızı ve ruhunuzu yenilemenizi sağlayacak yeni girişimler cazip olabilir. Sizi rutininizden çıkaran şeyler özellikle faydalı olabilir. Fikir paylaşma, yeni şeyler öğrenme ve yeni yerler ziyaret etme olağanüstü derecede olumlu olabilir, yeni başlangıçlara ve temiz bir nefes almaya yol açabilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi şu anda özellikle iyi sunuyorsunuz ve insanlar zihninizden etkileniyor. Müzakereler güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ve sizin lehinize sonuçlanabilir. Bir ilişki bakış açınızı iyileştirir ve özgüveninizi şimdi artırır. Değerli bir şey başarmak için ortaklık kurmak güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız; bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün Sirius yeni ayı ile; yurt dışı, eğitim, seyahat, yurt dışı konularında yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Ayrıca partner veya ortaklarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Önemli olan sonuçlandırmanızdır. İkna savaşları vereceğiniz bugün, karşı tarafın yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak ve olayları kendi lehinize çekeceksiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>