Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken hata yapmaktan kaçının. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğunuz bir gündesiniz.

Enerjinizi doğru kullandığınız sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Sınırların zamanla değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal olarak kendinize yüklenmekten kaçınmalısınız. Kişisel tercihleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kurtulmayı hedeflemek yaşadığınız zorluklara göstereceğiniz en iyi tepkidir. Zihninizin yapıcı yönde çalışması, işlerinize daha iyi odaklanmanıza yardımcı olabilir. Bugün yeni hafta öncesi hazırlıklarınızı yaparken kendinizi iyi hissetmenizin en iyi performansı sağlamasına olanak tanıyacağını da unutmayın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, rekabetçi bir ortamda bulunabilirsiniz, fakat kendinize güveniniz sayesinde bu durumla başa çıkabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla uyumlu bir şekilde çalışabilirsiniz. Enerjinizi etkili bir şekilde yönlendirmek için spor veya egzersiz yapmak iyi olabilir. İlişkilerinizde samimiyeti ve dürüstlüğü ön planda tutmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysan eşinin yoğun çalışmasından dert yanabilirsin. Ailene yeni bir birey katılabilir. Bunun haberi herkesin havasını değiştirecek. Metabolizmanla ilgili bazı problemler yaşayabilirsin. Yeme düzenini gözden geçirmende fayda var. Aile şirketinde çalışan bir Akrep burcuysan, çalıştığın yerde köklü değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz ve çevreniz için neler istediğinizi düşünebilirsiniz. Hayatınızı genel akışta yaşamakla beraber bu akışa neler katacağınızı bilmek, bunlarla uğraşmak motivasyonunuzu yükseltebilir. Yapacağınız görüşmeler, alacağınız fikirler bu motivasyonu kullanma noktasında size yardımcı olabilir. 

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça dikkat çekici olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak kişisel konularda daha objektif olmaya çalışmalısınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda ne istediğinizi biliyor olsanız da hayat sürprizleri ile şaşırtabilir. Sağ duyunuza güvenmeniz gereken bolluk dolu bir evreden geçiyorsunuz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün konsantrasyonunu toplamak seni biraz zorlayabilir. Ancak gün içerisinde dikkatini toplamak senin için önemli olacak. O yüzden dikkatini dağıtan şeylerle arana bir mesafe koymanda fayda var.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep bugün iletişimleriniz normalden daha fazla etkiye sahip. Söyledikleriniz konusunda daha temkinli olabilirsiniz çünkü sözleriniz için daha fazla sorumlu tutulmaya meyillisiniz! Bu aynı zamanda uzun vadeli hedefler veya kariyeriniz hakkında ayrıntılı planlar yapmanın tadını çıkarmak için bir zaman olabilir. Zekanız ilgi odağı olabilir veya fikirleriniz ve yöntemlerinizle tanınabilirsiniz. İtibarınızı artırmak, size profesyonel olarak yardımcı olacak şeyleri öğrenmek ve geleceğe yönelik planları tartışmak için iyi bir zaman olabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, mücadele ile geçen günleriniz bugünlerde size boşuna kürek çektiğiniz algısını vermiş olabilir. Biraz daha sabretmek yerine birşeyleri olduğu gibi kabul etme moduna geçmeniz gerekiyor. Aksi takdirde sağlığınızdan olacaksınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Finans, sağlık, miras, ödemelerle ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızla bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Anlamlı bir aile yaşantınız olmadığı zaman, kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Aile içi tartışmalara takılmayın.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 50" R
Ay
Koç
22° 52' 36" R
Merkür
Başak
18° 05' 09" R
Venüs
Terazi
26° 05' 28" R
Mars
Yengeç
08° 48' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 20"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:38

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>