Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kariyer Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuz enerjinizden uzak durmanız gerekiyor. Kontrollü olmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile, ev ve yaşam tarzı ile ilgili değişiklikleri gözden geçirmeniz gerekecek. Direnç gösterdiğiniz konuları netleştirmek ve ailenizle açık iletişim kurmalısınız. Yeni sorumluluklar, taşınma veyadeğişikliği gibi önemli gelişmeler yaşanabilir.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için duygusal derinliklerine dalmak ve iç dünyalarını keşfetmek için harika bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırın ve duygularınızı anlamaya çalışın. İlişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Gizemli bir çekiciliğiniz var, bu yüzden çevrenizdekilere etkileyici gelebilirsiniz. Aynı zamanda içgüdülerinize güvenerek kararlar alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde alacağın telefonla büyük bir sevinç yaşayabilirsin. Bunun heyecanıyla sorumluluklarını arka plana atabilirsin, dikkat. Uluslararası bir şirkette çalışan Akrep burcuysan, çalıştığın kurumda alınacak yeni kararlar önünü açacak. İşinde daha aktif olacağın bir dönem başlıyor.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık konularındaki aksaklıkların önüne geçebilirsiniz. Kendinizi her geçen gün daha iyiye dönüştürmeye hazırlanın. Denge kurmayı öğrenmeli, yoğun programlarınızı planlayarak ilerlemelisiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınıza daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinize de yardımcı olmuş olmanın mutluluğu ile günü tamamlayabilirsiniz. Aşktan yana oldukça şanslı bir gündesiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni fikirler edinmek, farklı konulara odaklanmak ve bazı konularda yeni çözüm yolları bulmak isteyeceksin. Düşüncelere dalman ve kendin için yeni hedefler koyman kendine daha iyi bir zaman ayırmanı sağlayacak.

2 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük rutinlerinize ve kişisel bakım çabalarınıza dinamik bir enerji getiriyor sevgili Akrep. Daha fazlayapmak veya sağlığınıza daha iyi bakmak için motive olabilirsiniz. Başkalarının sizi kendi işleri için zorladığını veya size ne yapmanız gerektiğini söylediğini hissederseniz ya da sabırsızlanırsanız zorluklar ortaya çıkar. Kendinizi profesyonelce savunmaya çalışın ve kendinizi çok zorlamamaya dikkat edin. Daha iyi bir yöntem ve programların özlemini çekiyorsanız, o zaman harekete geçmeye hazırsınız demektir. Bugün sorunları incelemek, zor konuları çözmek ve ikilemlere çözüm bulmak için güçlü bir gün.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişten kalan ailevi konuların gündeme geleceği bir gün olabilir sevgili akrepler. Duygusal hassasiyetiniz ve empati yeteneğinizle ilişkileri yoluna koyabilirsiniz. Değersizlik duygusuna kapılmayın, konuları mantık çerçevesinde değerlendirip çözümsel davranın.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, taşınmazlarla ilgilenebilirsiniz ancak partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili son derece sevindirici yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz.

2 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>