Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık durumlar gündeme gelebilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize inanmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Kontrol sizde olduğu sürece istediklerinize ulaşmanız daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuyu nasıl daha iyi öğreneceğinize dair teknikler geliştirebilirsiniz. Kitap okumanın, yazmak ve konuşmak kadar karşınızdaki kişiyi anlamak adına size fayda sağlayacağını unutmamalısınız. Bugün kelime dağarcığınız kadar bu kelimelerin nasıl kullanılıp kullanılmayacağı konusunda çalışmak, sadece işinizde değil sosyal yaşantınızda da etkisini görebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizde derinlik arayışınızı ve tutkulu doğanızı vurgulayan bir gün olabilir. İlişkilerinizde daha duygusal ve hassas olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere daha anlayışlı ve sabırlı yaklaşabilirsiniz. İçsel huzuru bulmak için meditasyon ve yoga gibi uygulamalara yönelebilirsiniz. Aynı zamanda bugün, finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, harcamalarınıza özen göstermekte fayda var. Enerjinizi doğru yönlendirmek için spora veya hobilerinize vakit ayırmak da bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelen teklifleri hızlı bir şekilde reddetmenhayatını olumsuz etkileyebilir. Hızlı karar vermektense biraz daha sakin kafayla düşünmeyi tercih edeceksin. Evli Akrep burcuysan, partnerinle çocuk fikrine daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Ailenizin genişleyecek olması sizi mutlu ediyor.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şey düşünmekle başlar ama nasıl düşündüğünüz güzergahınızı belirler. Bugün bedeninizi ve hafifletecek düşüncelere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilir, içsel bir temizliğe girişebilirsiniz. Kaosun değil sakinliğin tarafında yer alıyorsunuz.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitime dair uğraşlarınız açısından son derece olumlu bir süreç içine giriyorsunuz. Bu alanlardaki çalışmalarınız ses getirebilir. Başta yazı olmak üzere iletişim konularında hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Kardeşlerinizle özellikle de kız kardeşlerinizle olan paylaşımlarınız artacak. Birlikte keyifli sohbetler yapabilir, ortak uğraşlarda bulunabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızdan gelecek destek doğrultusunda daha güzel bir ilişki sürdürebilmek için onların tavsiyelerini dikkate alın ama son kararı kendiniz verin.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok meşgul bir gün olabilir. Halletmen gereken birden fazla konu karşına çıkabilir. Bütün bunlarla ilgilenirken çevrendeki insanların hayatları dikkatini çekebilir. Ancak bugün kendi hayatına odaklanmalı ve dikkati sadece kendi işlerine vermelisin.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün merakınızı ve bağlantı kurma arzunuzu harekete geçiriyor. Nitekim bu durum düşüncelerinizi etkileyebilir ve son kararlarla ilgili fikrinizi değiştirebilir. Belki de yepyeni bir şeyi zorlamak yerine var olan şeylere ince rötuşlar yapmayı düşünebilirsiniz. Yavaşlamak ve geçmişte acele ettiğiniz şeylere odaklanmak en iyisi olabilir. Aynı zamanda hayatınızı, özellikle de günlük işlerinizi, sağlığınızı veya ev işlerinizi farklı bir perspektiften görmenin zamanıdır. Bu konularla ilgili bazı düşünceler, gecikmeler veya düzenlemeler olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim açısından hareketli bir gün olabilir, kısa yolculuklar ve ziyaretler gündeminize gelebilir. Randevularınızı, saatleri ve trafiği sıkı takip etmeniz gerekebilir.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz ancak gündelik hayatta iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde fayda var. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 53' 46" R
Ay
Akrep
09° 53' 25" R
Merkür
Aslan
28° 20' 15" R
Venüs
Terazi
11° 37' 31" R
Mars
Yengeç
01° 56' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 20"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 54"
Lilith
Terazi
07° 49' 38"
True Node
Koç
06° 41' 54"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>