Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mesafelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar meydana gelse de üstesinden gelmeyi başarabilecek olmanız, birbirinize olan yakınlığınızın artış gösterebileceği anlamına gelmekte. İçinde bulunduğunuz şartlara ayak uydurmanız hiç de zor olmayacaktır. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız gereken bir gün.

Yolunda gitmeyen her ne varsa ona odaklanmak isteyecek ve çözüm bulmanın yollarını arayacaksınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanması için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek hayalleriniz doğrultusunda adım atmanız gereken bir gün olabilir. Özelliklehayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir, sorumluluk alabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Bugün sakin kalmaya ve özellikle otorite figürleriyle olan ilişkilerinize dikkat etmeye özen göstermelisiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu olarak duygularınızı daha derinlemesine hissedeceksiniz. İçsel keşfiniz ve ruhsal arayışlarınız ön planda olacak. Kendinize zaman ayırıp iç huzuru bulabilirsiniz. Mantıklı kararlar vermek için içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve derin duygular yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından ise bedeninizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni konuşmaya başladığın bir kişi varsa, bu kişinin mükemmeliyetçi tavrı ve egosu seni geri itebilir. Çalışan bir Akrep burcuysan,ortamındaki rekabet ortamı seni rahatsız edecek. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin ya da telefon görüşmesi yapacağın arkadaşınla aranızda tartışma yaşanabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve ev hayatınızla ilgili konular bugün ön planda olabilir. Evde değişiklikler yapmak veya aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bulmak için meditasyon veya sakinleştirici aktiviteler yapın; bir arada ve mutlu olmak herkesin ilacı olacaktır.  

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelebilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularla ilgili ve dikkatli olabilirsiniz. Ayrıca belli başlı bazı konularda yine sabır göstermeniz ve tevekkülle beklemeniz gerekebilir, sabırlı olmaya çalışın.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün heyecanlı ve güzel haberler alabilirsin. Çevrende daha güzel bir etki görmen olası. Bu güzel etkilerin hayatının farklı alanlarında geçerli olmasın daha açık fikirli ve rahat olman gerekecek. Kendini hayatın akışına bırakman iyi gelebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişimin ufukta olduğunu hissedebilirsiniz ancak bunun ne anlama geldiğini veya enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Sonuç, tatmin etmeyen yarım yamalak girişimler olabilir. Hayatınızın daha sıkıcı veya rutin unsurlarına tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki gün ilerledikçe, sezgileriniz devreye girer. Fikir ve kişisel felsefelerin değişimi için iyi bir zaman. Farklı bakış açılarını kabul etmek şu anda ana temadır ve paylaşmak ve öğrenmek gibi konular güçlüdür. Konuşmalar ilham verici olabilir ve düşünceleriniz daha yüksek bir anlayış seviyesine ulaşmanıza yol açabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partnerinizle ve ortaklarınızla beraber yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, sivri dilli oluyorsunuz. Analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sinirleriniz sağlam.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>