Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ekonomini Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal yönlerinizi açığa çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi anlamlandıramadığınız bir baskı altında hissediyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişinin size karşı ısrarcı yaklaşımlarda bulunması, ister istemez birlikteliğinizden uzaklaşacağınız anlamına geliyor. Tadınız kaçtığında, sert tepkiler vermemeye çalışın.

Çevrenizde bulunan kişilerin huzurunuzu kaçırmasına müsaade etmemeli, kendi başınıza adımlar atmanız gerektiğinde kimseden yardım istememelisiniz. Mücadele etmeye hazırlıklı olmanız gereken bir gün. Bağımsızlık duygunuzun yoğunlaşma ihtimali var. Bu durum, yeni girişimler noktasında sizi tetikleyebilir.

Parasal konularda kişisel sorumluluklarınızın bilincinde olmalı, sahip olduğunuz gücü daha dengeli kullanmaya çalışmalısınız. Günlük ihtiyaçlarınızı yerine getirmek isterken zaman zaman zorluk yaşayabilirsiniz. Hareketli gündeme sahipsiniz. Hiç beklenmedik harcamalar gerçekleştirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda yeni bir sistem üzerinde durabilirsiniz. Psikolojik açıdan sizi zorlayan durumlar olsa da uzun vadede rahat edebilirsiniz. Bu bilinçle ilerlemek açısından öğrenmek, geliştirmek ve kazanmak adına önemli bir gündesiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunu bekleyen sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. İçinizdeki tutkulu ve kararlı enerjiyi kullanarak her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize güvenin ve hedeflerinize emin adımlarla ilerleyin. Ayrıca duygusal ilişkilerinizde derin bağlar kurabilir, karşılıklı anlayışı güçlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarın. Enerjinizi pozitif yönde kullanarak verimli bir gün geçireceksiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece gördüğün kabuslar yüzünden uykundan istediğin verimi alamamış olabilirsin. Ayılmak için sert bir kahve içmek isteyeceksin. Bugün planladığın tüm işlerini bitirmek istiyorsun. Evlilik hazırlığı yapan Akrep burcuysan, bazen gereksiz ürünlere fazla para verdiğini düşünebilirsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi prangalar bağlamış gibi hissettiren bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Yardımın görev olmayacağını bilmek bu durumları aşmanızı kolaylaştırabilir. Bilginin gücünü bir kez daha bu şekilde görmek sizi yeni araştırmalar yapmaya itebilir. 

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişikliklerden kaçınmalısınız. Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ev hayatınızda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu aşk hayatınızı düzenlemeye ve harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla veya sevdiğin diğer insanlarla keyifli vakitler geçirebileceksin. Halletmen gereken mevzuları erkenden halletmen, günün geri kalanında keyifli konulara vakit ayırmanı sağlayacak bugün.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüz bugün çok güçlü sevgili Akrep, muhtemelen kendinizi kandırma noktasına kadar ama doğru yönde kullanılırsa son derece yaratıcı olabilirsiniz. Bu, içinize bakmanın ve ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılamanın yollarını bulmanın zamanıdır. Şimdilik arkadaşlıklar romantik ilişkilerden daha destekleyici olabilir ancak aynı zamanda duygularınız aracılığıyla kendiniz ve ihtiyaçlarınız hakkında çok şey öğrenmek için de iyi bir konumdasınız. Yine de ilerlemeden önce yavaşlama ve iç dünyanızı dengeleme ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz.. Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para ve kazançlarla ilgilenebilirsiniz, ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirmekte sonderece ustasınız.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 43' 01" R
Ay
Koç
27° 16' 34" R
Merkür
Başak
18° 37' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 54" R
Mars
Yengeç
08° 58' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 15"
Satürn
Balık
15° 07' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 34"
Lilith
Terazi
09° 10' 17"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>