Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Müdahalelere Karşı Geliyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken pek sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansına da sahipsiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten kaçınmamanız gerekiyor. Her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

Maddi kaynaklar konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik aktivitelerinizi gerçekleştirmek isterken ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Belirsizlikler konusunda kendinize çok fazla yüklenmekten de kaçının. Hata yapmadığınız sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcu için bugün özellikle ilişkiler alanında dikkatli olman gerekebilir. Ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar veya çatışmalar senin için zorlayıcı olabilir ancak sağduyulu ve empatik yaklaşarak sorunları çözebilirsin. İçsel olarak sakin ve dengeli olman bu süreçte sana yardımcı olacaktır. Ayrıca bugün rutin işlerine odaklanmak ve detaylara özen göstermek de önemlidir. Maddi konularla ilgili planlamaları yapmak veya finansal durumunu gözden geçirmek için uygun bir zaman olabilir. Kendine zaman ayırmayı ve stresi azaltıcı aktivitelerle ilgilenmeyi unutma.

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysanız evliliğinizin yakın akraba, aile gibi dış etmenler tarafından müdahale edilmesine sessiz kalmayacaksınız. Bu duruma son verecek adımlar atacaksınız. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız sosyal medyadan yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Akşam saatlerinizde dinlenmek isteyeceksiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize yeni kişiler ekleyerek farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Bu insanlardan edineceğiniz deneyimlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeniliklere açık olmak, sadece alıştığınız yerlere ve yöntemlere bağlı kalmamanız, bu sayede olası sınırlılık hissinizi olumlu bir deneyime dönüştürmenize yardımcı olabilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşma ve uzlaşma sağlanması gereken durumlar var. Rakipleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle hukuki işlerinizde size zorluk çıkartabilirler. Aklınıza ilk geleni söylemek yerine sağduyulu ve ölçülü iletişim kurmaya özen gösterin. Ortaklı işlerinizi halletmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda yapmak isteseniz de cesaret edemediğiniz işler hususunda yeniden bir değerlendirme ve gerçekçi bir planlama size yardımcı olabilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan her ne varsa bugün üstesinden gelebilirsin. Kendine inanman gerekecek. Bugün hayat sana her konuda iyi gelişmeler görmek için doğru fırsatları çıkarabilir. Önemli olan bu fırsatları değerlendirmek olabilir senin için.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, merakınızı ve çeşitlilik ihtiyacınızı canlandırıyor. Bu dönemde günlük yaşamınızda, yakın çevrenizde pek çok hareketlilik ya da geliş-gidiş olabilir. Daha fazla evrak işi veya iletişimle ilgilendiğinizi, ayak işlerini yürüttüğünüzü ve başkalarıyla normalden daha sık iletişim kurduğunuzu fark edebilirsiniz. Odaklanmak için iyi bir zaman olmayabilir ancak hayatınızı çeşitlendirmek için mükemmeldir. Bugün, hedeflerinize ulaşmak için kendinize çok fazla baskı uygularsanız gerginlik artabilir. Gerçekçi olmayan beklentileri azaltmanın yollarını arayın.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün içindesiniz. Olayları derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Kaygılarınız daha da artıyor.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, ortaklık konuları ön plana çıkabilir. Eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Bununla ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmaktan uzak durmalısınız. İşinizi hayatınızın merkezine oturtmaktan ve kendinizi mesleğinize adamaktan da vazgeçin! Yaşamın tek yönüyle ilgilenmek, kişiliğinizin de daralmasına neden olabilir. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 38" R
Ay
Boğa
00° 29' 40" R
Merkür
Başak
19° 01' 43" R
Venüs
Terazi
26° 42' 39" R
Mars
Yengeç
09° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 43"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>