Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rutinden Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Duygu dünyanızı yakından ilgilendiren yeni kararlar alabilirsiniz. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Daha kontrollü ve sabırlı olmaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansına da sahipsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimalini değerlendirin.

Maddi anlamda kendinizi biraz olsun toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediğini dikkatlice değerlendir. Sakın pes etme, yarattığını koruman çok önemli. Cesur ol ve kendine inan lütfen. İlginç yeni bir fırsat var ufukta seni bekleyen. Bu sayede kariyerde ilerleme yaşayabilirsin belki.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için enerjiler oldukça yoğun olabilir. İçsel dünyanıza odaklanmak, kişisel dönüşüm ve dönüşüm için yeni fırsatlar yaratmak için iyi bir gün olabilir. İçgüdüleriniz size yol gösterebilir ve derin düşünceler ve duygular üzerinde çalışmak için mükemmel bir zaman olabilir. Aynı zamanda, güvenilir insanlarla yakın ilişkiler kurarak destek alabilir ve duygusal gücünüzü paylaşabilirsiniz. İlişkilerde derinlemesine bağlantılar kurabilir ve başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olabilirsiniz. Aşk hayatında da tutkulu ve yoğun enerjiler hissedebilirsiniz. İlişkilerde dürüst ve açık olmak, ilişkilerdeki dengeyi sağlamak için önemli olabilir. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız ilişkinizde monotonluktan sıkıldığınızı fark ediyorsunuz. İlişkinizdeki rutinleri geride bırakmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizde çok garip, gizli diyalogların olduğunu öğrenebilirsiniz. Konuşmaların farklı bir boyuta geçmesi sizi edep şaşırtacak. Bu noktada kendinizi sorgulayabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi fazla sıktığınız durumların kimseye bir faydasının olmadığını görebilirsiniz. Hayatınızı neyin üzerine kurduğunuza iyi bakın. Değer vermekte kendinize karşı daha cömert olmanız gerekebilir.

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğlenceye ve zevklere harcama yapma eğilimindesiniz. Önümüzdeki günlerde maddi açıdan zorlanmak istemiyorsanız ölçülü olmanızda fayda var. Arkadaşlarla birlikte keyifli uğraşlarda bulunabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınız artacak. Beraberliğinizde daha tutkulusunuz. Bazı mülklerinizin değerinde artış olabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sert tartışmalardan kaçınmak için kendinizi baskıladığınız her an daha da taştığınızı unutmamalısınız. Dualar size oldukça iyi gelebilir, rahatlatabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtimaller hakkında düşünmeyi abartıp kaygıya teslim olmaktan vazgeçmen gerek bugün. İyi ya da kötü bir kara verip ilerlemeye çalışmak senin için daha iyi olabilir bu hafta. İstediğin gelişmeler sen uğraşmaya devam ettikçe daha da iyi bir biçimde şekillenebilir.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün olumlu düşünceleri, yardımları ve iyimserliği paylaşıyor olabilirsiniz. Özellikle öğrenme, iletişim ve projelerle ilgili eski sorunları şimdi yeni bir ışıkta görüyorsunuz. Problem çözmede bu bakış açısından faydalanabilirsiniz. Gün, dikkatinizi yaratıcı arayışlara yönlendirebilir ve oyalanmalardan ve duygusal açıdan canlandırıcı aktivitelerden keyif almanız için mükemmel bir fırsat yaratabilir. Kendinize biraz rahatlama fırsatı vermek sizi bir ilişkiyi veya projeyi yeni bir düzeye taşıyacak daha iyi bir anlayışa veya yeni bir iç görüye ulaşmaktan alıkoymayacak.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenmek ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz ancak partner veya ortağınızla ciddi sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrepler, geleceğiniz için üzerinde çalıştığınız bir plan henüz o kadar heyecan verici olmayabilir. Ancak şu anda hedefinizle ilgili çok önemli bir temel oluşturma sürecindesiniz. Bu aşamada sıkılmadan çalışırsanız, inşa ettiğiniz şey kalıcı olacak. Bu aşamayı geçtikten sonra neler başarabileceğinizi hayal ederek kendinizi motive edebilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>