Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kariyer Konuları Gündeminizde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Tepkilerinizi doğru ayarlamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Dengeleri zorlamanın size yarar sağlamayacağı bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili bazı karmaşıklıklar yaşanabilir. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamandasınız. Önceliğiniz, karmaşık yaratan sıkıntıları çözüme kavuşturmak olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile kurmakla ilgili endişeler taşıyabilirsiniz. Bu konuda büyüklerin yol gösterici önerilerini dinlemenizde fayda var. Reddettiğiniz konular sizin yararınıza olabilir, buna şans vermelisiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Akrep. İçsel dünyanızda derin bir dönüşüm yaşayabilir ve geçmişinizi çözümlemek için zaman harcayabilirsiniz. Kendinizi daha rahat hissetmek için biraz zaman ayırmanızda fayda var. İlişkilerinizde de bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı net bir şekilde ifade edebilmek için iletişim becerilerinizi kullanmaya çalışın. Genel olarak, bugün sizi derinden etkileyen konularla ilgilenmek için bir fırsat olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Akrep burcuysanız, yakın çevrenizdeki bir kişiden bu konuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Uzun süredir ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız partnerinizi eskisi kadar önemsemediğinizi fark ediyorsunuz. Aranızdaki ilişkiyi daha fazla uzatmak istemeyebilirsiniz. Diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün zamanı kendinize ayırarak hem kişisel bakımınızla ilgilenebilir hem de yalnız kalamadığınız zamanların acısını çıkarabilirsiniz. Bazen tek başına olmanın, kendinizi dinlemenin büyük bir ihtiyaç olduğunu unutabilirsiniz. Böyle anlarda hatırlama fırsatınız olduğunda değerlendirin; sonucunda sizi ilgilendirmeyen konuları hayatınızdan uzaklaştırabildiğinizi göreceksiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz esnek davranmak ve kıskançlıklarından uzak durmak faydalı olacak. Gizli kalan şeyler de söz konusu olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarabildiklerinizi görmek sizi daha da ilerlemeye teşvik ederken hobilerle de ilgilenmek gelişiminize katkı sağlayabilir. Sonunda kazanan siz olursunuz.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça uzun bir zamandır görüşmediğin bir arkadaşın seni arayarak görüşmek istediğini söyleyebilir. Onunla görüşmek için plan yapmak sana iyi gelebilir. Son dakikada iptallerin olmaması her ikiniz için iyi olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizi odaklanmaya, analiz etmeye ve düşünmeye yönlendiriyor. Nitekim gün, sizin istediğiniz kadar net bir resim çizmeyebilir. Dinlenmek veya düşünmek için biraz daha zaman ayırmanız gerekebilir. Bugün size hayatınızda daha fazla gerçekliğe veya daha fazla ilhama ihtiyaç duyduğunuz alanları öne çıkarmanın bir yolunu sunuyor! Her zamankinden daha ulaşılmaz görünen bir çözümle, daha net bir zihne ulaşmak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Sonuçlarını düşünmeden yeni bir maceraya atlama eğilimi olabilir ve en iyisi bu tarz kararları bir süre daha bekletmektir.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece,motivasyonunuz daha da artacak, unutmayın.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Çocuk, tatil, aşk veya şans oyunlarından dolayı para kaybı gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili kuruntularınızdan kurtulmanın tek yolu hissetliklerinizi ona anlatmaktır. Ancak, onu eleştiren ya da suçlayan bir tarzda değil, daha yumuşak bir ifade kullanmalısınız. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>