Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arayı Bulmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık durumları tamamen çözüme kavuşturmaya yakınsınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkamadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin kalıplarınıza uymayan düşünceleri eleştirmek yerine kişilerin neden böyle düşündüklerini, bu durumu benimsediklerini anlamaya çalışabilirsiniz. Özellikle birebir ilişkilerinizin olduğu insanları dinlemek, kendi hayatınızdaki bazı soru işaretlerini aşmanızı da kolaylaştırabilir. Durağan bir enerji içindeyken mutsuz hissediyorsanız, hafif yürüyüşler ya da yoga, meditasyon gibi seçenekler size iyi gelebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak derin bir bağlılık hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz sayesinde çevrenizde olup bitenleri daha net algılayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dünyanıza dönüş yapabilir, ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Anne ailesiyle ilgili birtakım konular gündeme gelebilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çok verimli bir gün geçirebilirsin. Beklediğin anlaşmalar ayağına gelecek. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle kendi ailen arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ve sosyal hayatınız hızlanacak. Anlaşmalar, görüşmeler ve yeni projeler zihninizi meşgul edecek. Bu yoğun dönemde,arkadaşlarınız ve sevdikleriniz size destek olacak ve yeni fırsatlar ve fikirler ortaya çıkacaktır. Ayrıca geçmişte yaşadığınız bazı anlaşmazlıkları çözmek ve huzurunuzu yeniden bulmak için de şanslı bir dönemdesiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konularda farkındalığınız artacak. Önceliği kendinize vereceksiniz. Sağlığınızla ilgili olarak yaşam tarzınızda değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yenilenme arzunuz oldukça kuvvetli gözüküyor. İlişkinizde isteklerinizi ve hassasiyetlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda eğer dikkatli davranabilirseniz gelirinizi katlama imkanı bulabilirsiniz. çevrenizdekilerin size bu şekilde sizi etkileyebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten her şeyi kontrol etmek isteyebilirsin. Özellikle insan ilişkilerinde karşındaki insanların nasıl hissetmesi gerektiğini düşünerek ona göre hareket edebilirsin. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakman daha iyi olabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep gün duygularınızı büyütürken, ilerledikçe pratik olana odaklanmayı daha kolay bulacaksınız. Üretken olmaya daha fazla odaklandıkça karmaşık ilişki dinamikleri daha az endişe verici hale gelir. Sabırsızlık yerini stratejilere bırakır. Aslında ilişkilerde makul ve bilinçli kararlar vermek için iyi bir zaman. Bir şeyi başarmak için yardım almak mantıklıdır. Başkalarıyla olan bağlantılarınız veya uzun vadeli planlarınız aracılığıyla güç topluyorsunuz. Bir planın haritasını çıkarmak oldukça keyifli olabilir. Artık ilham ihtiyacınızı karşılama eğilimindesiniz ve ilişkileriniz aracılığıyla öğrendiğinizi, büyüdüğünüzü ve geliştiğinizi iyi hissetmeniz gerekiyor.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hissederek gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşabilecek hiçbir zıt fikir, sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; bugün enerjik, atak olacaksınız ve ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Merkür'ün Balık burcundaki geri hareketi, bilinçaltınızın karışmasına neden olacak. Eski sorunlarınız öne çıkacak.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>