Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dostlarından Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, bazı konuları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik problemlere hazırlıklı olmaya çalışın.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü problemin üstesinden gelmeye çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizin, yeni kişilerin size yaklaşmalarını, sizinleve gönül birliği yapmasını zorlaştıracak tutumlar sergiliyor olabilirsiniz. Temkinli ve kendinizi korumacı bir tavrınızın olması, olumsuz durumları önleyebileceği gibi iyi gelişmelerin önüne de set çekecektir. Bugün kendinizi ve imkanlarınızı bu denli kasmak yerine hayatınızın akışına, insanların söylemlerine uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Akrep burcunun insanları için duygusal bağlılıkların ön planda olabileceği bir gün olabilir. İlişkilerde derin duygular hissedebilir, güçlü bağlar kurabilirsiniz. Duygusal konularda sezgilerinize güvenebilir, içsel yolculuklara çıkabilirsiniz. Ancak, karşılaşacağınız bazı zorluklar sizi huzursuz edebilir. Olumlu düşünmeye özen göstermek, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Sağlık konularına dikkat etmekte fayda var, güçlü ve sağlıklı kalmanız önemli olacak. Bugün, kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak sizin için faydalı olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım problemler uğraşıyor olabilirsin. Arkadaşların bu ruh hâlinden çıkman için seninle yakından ilgileniyorlar. Böyle günlerde dostluklarının kıymetini daha iyi anlıyorsun. Yeni işe başlayan bir Akrep burcuysan, paranı gereksiz yere harcamak istemeyecek olsan da alışveriş yapmaktan da kendini alıkoyamayacaksın.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptıklarınız ya da yapmak istedikleriniz konusunda pek çok fikriniz olabilir. Bu konuda destekler de alabilirsiniz ancak işlerin ciddiye binmesi gözünüzü korkutabilir. Bir şekilde belli bir aşamaya getirdiğiniz hiçbir işin arkasından çekilmemeniz gereken bir gündesiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumlu olduğunuz konuların bazılarını tamamlamak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sıkışıklıklar olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazmak, duygularınızı yazarak ifade etmek konusunda çok başarılı olacaksınız. Planlarınızı çevrenize de danışarak yürütürseniz net sonuçlar alacaksınız.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfinin yerinde olacağı bir gün. Genel olarak enerjin çok yüksek olacak. Hem sevdiklerinle vakit geçirmek hem dekonularında güzel adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Bugün istediğin her konuya vakit ayırabileceksin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili akrepler, derin ve detaylı düşünme biçiminiz sorunları kolay bir şekilde halletmenize sebep oluyor. Bu anlamda insanların ilgisini çekiyorsunuz. Adım atmadan önce iç sesinizi dinleyin. Güvendiğiniz kişilerle birlikte hareket edin, fikir alışverişi yapın. Sağlığınızı önemseyin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ve partnerinizle ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Yapmak istediğiniz işlere odaklanıyorsunuz. Ama bazen beklemeniz gerekebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>