Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beden Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha aktif adımlar atabilirsiniz. İlişkinizden yana var olan sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir gün. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceksiniz.

Mesleki olarak kendinizi geriye çekebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenize karşı fazla duyarlı olabilirsiniz. Bugün kapılarınızı ve kulaklarınızı bazı konulara, insanlara kapatmanız gerekebilir. Kendinize yetişmek için, buraya çıkmayan yollardan ve güzergahlardan vazgeçmelisiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda derin bir düşünce ve analiz içinde olabilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal bakımdan kendinizi araştırabilir, içsel dönüşüm yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve hassas olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumaya çalışın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne kendini yorgun hissederek başlayabilirsin. Hasta olmamak için vitaminlerini düzenli kullanmaya özen göstereceksin. Beden sağlığına her zamankinden daha fazla özen göstereceksin. Aldığın ancak henüz okumaya başlamadığın kitabı okumaya karar verebilirsin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitiminiz ya da işinizle ilgili bazı harcamalar doğabilir. Ortaya koymadan kazanamazsınız. Dolayısıyla bazı bedelleri ödemek, bazı sorumlulukları bilmek ve buna göre planlar yapmak sizin için önemli olacaktır. 

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklentilerinize daha gerçekçi bir şekilde yaklaşmalısınız. Bugün gizli kalan konular ya da hassasiyetler sizi psikolojik açıdan görebilir. Ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapandığınız bu günler kendi dönüşümünüz için birçok faydayı beraberinde getirecek. İşleriniz ilerlemiyormuş veya yolunda gitmiyormuş gibi görünse de bir çeşit duraklama dönemindesiniz. Bu dönemden daha da olgunlaşarak çıkacak, sabrınızın meyvesini alacaksınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapmak isteyebilirsin. Daha farklı konulara odaklanmak ve kendini yeni konularda geliştirmek gündeminde olabilir. Algıların yeni şeyleri öğrenme konusunda çok açık olacak bugün.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, eğer hayatınızın bir yönünden memnun değilseniz şimdi onu iyileştirmenin tam zamanı. Bu konuda hiçbir şey yapmazsanız gergin veya sabırsız hissedebilirsiniz. Kişisel gelişiminize fayda sağlayacak insanları ve durumları kendinize çekiyorsunuz. Gün, ilişkilerinizi geliştirmek veya bağınızı güçlendirmek için gerekli motivasyonu harekete geçirebilir. Birisi sizin üzerinizde alışılmadık derecede teşvik edici ve olumlu bir etki yaratabilir. Bir hedefin gerçekleştirilmesi, işbirliği veya hayatınızdaki özel bir kişinin desteği sayesinde daha olasıdır.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumu kavrayabileceksiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrepler, bugün arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle ani kararlar alabilir ve sosyal çevrenizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Anlık fırsatları değerlendirerek, bugünü dolu dolu yaşayın.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyorsunuz. Planladığınız konularda, ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirmek için hayal gücünüzü kullanmalısınız.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>