Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fikir Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda pek sorun yaşanmayacak. Tüm olumsuzlukların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Şartlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Çok daha dengeli olmaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha doğru kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İmkanlarınızı kim ve ne için kullandığınızı sorgulayabilirsiniz. Geçmişte gerçekleşmeyen planlarınızı gözden geçirerek, hatalarınızdan ders çıkarabilir ve ekonomik durumunuzu düzeltebilirsiniz. Bu süreçte dikkatli ve mantıklı davranmanız, alternatifler yerine gerçekçi planlar yapmanız önemlidir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için duygusal ilişkilerde yeniliklere açık olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı daha net bir şekilde ortaya koymak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İletişimde anlayışlı olmak ve karşınızdakini dinlemek önemli olacak. Aynı zamanda finansal konularda da dengeli hareket etmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızda kendinize olan güveninizi artırabilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacın olan ayakkabıyı almak için alışverişe çıkıyorsun. İnternette gördüğün ayakkabı modellerinin mağazada olmaması seni hayal kırıklığına uğratabilir. Online alışveriş yapmaya karar verebilirsin. Boşanma aşamasında olan bir Akrep burcuysan, gündemin hızlıca değişebilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin, yeni kişilerin size yaklaşmalarını, sizinleve gönül birliği yapmasını zorlaştıracak tutumlar sergiliyor olabilirsiniz. Temkinli ve kendinizi korumacı bir tavrınızın olması, olumsuz durumları önleyebileceği gibi iyi gelişmelerin önüne de set çekecektir. Bugün kendinizi ve imkanlarınızı bu denli kasmak yerine hayatınızın akışına, insanların söylemlerine uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. İnandığınız konularda mücadeleyi bırakmayacaksınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda imkanlar elinize geçecek ve bu imkanların detayları bugünden belirmeye başlayarak sizleri ferahlatabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeylere kafayı takabilirsin bugün. Ancak bu durumun sana fayda sağlamadığını görmen gerekecek. Bazı konuları takıntı haline getirmen sana kötü bir etki olarak yansıyabilir bugün.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, yüzeysel değişiklikler yerine derin değişiklikler yapma havasındasınız ve kişisel yaşamınızı geliştirmek için güzel bir zaman. Ev içi uğraşlarla ilgili desteğe veya yardıma ihtiyacınız varsa, bu, bunu aramak için mükemmel bir zaman olabilir. Diğer etkiler, özellikle gün ilerledikçe işbirliğini teşvik eder ve başkalarını kazanmak veya bir ilişkiyi geliştirmek için farklı fırsatlar ortaya çıkabilir. Bu, hoş veya yardımsever bir insanı hayatınıza çekmenin veya bir sorunu arkanızda bırakmak için biriyle iletişim kurmak için güzel bir zaman. Sevgiyi ve şefkati ifade etmek her zamankinden daha doğal bir şekilde gerçekleşir ve artık başkalarının da size anlayışlı ve memnun olduğunu görebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı, çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; bugün fiziksel değişim, maddi kaynaklar, para konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Belirsizlikler sonlanırken ailenizin ve yakınlarınızın tarafından destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Gelişim süreci içindesiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>