Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gerçekleri Öğreniyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, daha kontrollü olmaya çalışın. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmaktan kaçınmayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız sorunların getirdiği fiziksel rahatsızlıklarla ilgilenebilirsiniz. Bunlar size yaşama dair bir katkı sunmayan hiçbir şeyle ilgilenmemeniz, gereğinden fazla uğraşmamanız için verilen bir uyarıdır. Uyarıları doğru analiz ettiğinizde bunları iyileştirme yollarını bulabileceksiniz; kendinize dönün.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İçsel bir arayış içinde olabilir ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, iç huzuru bulmanız mümkün olabilir. İlişkilerinizde ise, karşı tarafın duygusal ihtiyaçlarına dikkat etmeniz önemlidir. Empati yeteneğinizi kullanarak, karşılıklı anlayışı sağlayabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak besleyecek faaliyetlere yönelerek, enerjinizi dengede tutabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski partneriniz hakkında duyacaklarınız sizi bir hayli şaşırtabilir. Suçu birazda kendinizde aramanız gerektiğini düşünüyorsunuz. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız tensel anlamda uyumlu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yakın arkadaşınızın ciddi sıkıntılar yaşadığını öğrenebilirsiniz. Bu durumu size anlatmadığı için ona kırılabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişime ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelme şansınız da var. Sınırları yeniden belirleme konusunda da kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Olumsuzlukları geride bırakmak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek işler ve bazı aksilikler gündeme gelebilir. Uzaklarla ilgili bir konu yüzünden de kendinizi sorumluluk altında hissediyor olabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle geçireceğiniz süre son derece ilham verici olabilir, hayatınıza katkılarını fark etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Küçük mutluluklar hissedeceksiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarının yanında sana destek olmak için bulunması iyi olabilir bugün. Seni her konuda destekleyen insanlarla bir arada olmak hayattan daha fazla keyif almanı sağlayabilir. Onların desteği sayesinde zor durumların altından kalkmayı becerebilirsin bu aralar.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mali konuları gözden geçirme zamanıdır ve tamamen yeni ve büyük harcamak yapmak için ideal değildir. Kaybolan veya yanlış yere konan eşyalarla uğraşıyor olabilirsiniz veya şu anda birkararını yeniden değerlendiriyor olabilirsiniz. Olaylara yeni veya farklı bir bakış açısıyla bakacaksınız, bu da sizi yeni sonuçlara götürebilir veya geçmişte kaybettiğiniz veya gözden kaçırdığınız bir şeyi bulmanıza yol açabilir. O zamana kadar karşılaşacağınız herhangi bir gecikme, yaklaşımınızı yeniden gözden geçirmenize olanak tanır. Bugün, ilişkilerdeki dengesizliklere karşı her zamankinden daha duyarlı olabilirsiniz ancak duygularınızla bağlantı kurmanın ve ilerlemenize engel olup olmadıklarını çözmenin tam zamanı.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları bir şekilde ele alarak, yeni bir formüller üreteceksiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Sevdiğinizle fikir tartışmaları yaşamamaya dikkat edin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. İşinizle ilgili çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bugün, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışın. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 22" R
Ay
Koç
29° 39' 55" R
Merkür
Başak
18° 55' 32" R
Venüs
Terazi
26° 38' 36" R
Mars
Yengeç
09° 03' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 51"
Satürn
Balık
15° 06' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 60"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 11"
Lilith
Terazi
09° 11' 21"
True Node
Koç
06° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>