Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceğiniz İçin Çabalıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Her türlü olumsuzluğun yavaş yavaş geride kalma ihtimali de var.

Mesleki olarak daha rahat hareket etme şansınız var. Adım adım ilerlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Toparlanmak için gerekli olan adımları mutlaka atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde baskıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Bu rolün ya da zararlarının farkına vardıysanız artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini de anlamış olmalısınız. Mutlu bir birliktelik, iki bireyin ayrı ayrı mutluluğu ve farkındalığıyla oluşur.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Akrep burcunun günlük yönelik burç yorumunu paylaşabilirim. Bugün araştırma gücünüz ve sezgileriniz yüksek olacak. İçsel dünyanızda derin bir yolculuk yapabilir ve kendinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Ancak, bazı olaylar veya kişiler sizi zorlayabilir. İlişkilerde iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Öfkenizi kontrol etmek ve sakin kalmak önemlidir. İçsel gücünüzü kullanarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Önemli kararlar almak için zaman ayırarak geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Kendinize güvenin ve hedeflerinize odaklanın. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek de size iyi gelebilir. Unutmayın, kendi içsel deneyimlerinizden öğrenmeyi ve büyümeyi sürdürebilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişiminiz, eğitiminiz, geleceğiniz için para harcamaktan kaçınmayacaksınız. Kendinizi geliştirmek için tüm imkanlarınızı kullanıyorsunuz. Bir süredir aklınızda olan estetiği yaptırabilir, dış görünüşünüzde stil değişikliğine gidebilirsiniz. Bu konuda arkadaşlarınızdan tavsiyeler isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde baskıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Bu rolün ya da zararlarının farkına vardıysanız artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini de anlamış olmalısınız. Mutlu bir birliktelik, iki bireyin ayrı ayrı mutluluğu ve farkındalığıyla oluşur.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konularda olumlu tecrübeler ve sonuçlar gündeme geliyor. Kendinizi daha fazla güvende hissedeceksiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hem özgüven hem öz disiplin açısından kendinizi iyi idame ettirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde sevilen bir birey olmanız özgüveninizi arttırabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün söylenmek yerine eyleme geçmelisin. Eğer şikayet ettiğin bir mesele varsa şikayeti bırakıp bu konuda neler yapabileceğine odaklanmalısın. Bir çözüm üretmen daha fazla takdir toplayabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün erken saatlerde kendinizi bir konu, hatta hayatınızdaki bir kişi hakkında kararsız kalmış halde bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi alana kadar muhtemelen biraz daha uzak dursanız daha iyi olur. Hızlı kararların şu anda size pek faydası olmayacaktır. Ayrıca bugün, harekete geçme yönündeki bazı baskıların azaldığını göreceksiniz. Hayatınızın temposu biraz dengelenmeli. Kaynaklarınızı geliştirme, artırma veya iyileştirme dürtüsü güçlü olabilir. Ayrıca doğal yeteneklerinizi iyi bir şekilde kullanmanın zamanı da olabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, ortaklık veya mahkeme konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Zihinsel anlamda kuvvetli olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>