Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İç Sesini Dinliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlara uygun hareket etmenin daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunlar üzerindeki etkinliğinizin de iyiye gitme ihtimali var. Söz konusu meslek hayatınız olduğunda daha olgun davranmalısınız.

Finansal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm aramaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar yakın çevrenizden göreceğiniz destekler motivasyonunuzu arttıracak. Kararlı ve istikrarlı tavırlarınız çevreniz tarafından fark ediliyor. Destek görmeyi hakediyorsunuz. İş ile alakalı seyahatler gündemde olabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı daha derinden hissedebilir ve içsel dünyanıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde derinlik arayışına girebilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Unutmayın, kendi iç dünyanıza yapacağınız yolculuk sizi daha da güçlendirebilir. Bu dönemde içsel dengenizi korumaya özen göstermelisiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyuyup, dinlenmek istiyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle evlilik konusunu konuşmak isteyebilirsin. Sezgilerinin seni doğru yönlendirdiğinin farkındasın. Borç verdiğin bir kişi varsa eğer, bu kişinin borcunu ödemesi seni rahatlatacak. Evinde aniden çıkacak tadilat işi, canının sıkılmasına neden olabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı fazla duyarlı olabilirsiniz. Bugün kapılarınızı ve kulaklarınızı bazı konulara, insanlara kapatmanız gerekebilir. Kendinize yetişmek için, buraya çıkmayan yollardan ve güzergahlardan vazgeçmelisiniz. 

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde ya da kardeşlerle ilgili konularda sizi daha sorumlu hissettiren koşullar olabilir. Aynı zamanda düşüncelerinizi daha fazla anlatma gereği duyabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bir nebze dar boğazda hissederek rahatsız olabilirsiniz. İç dünyanızı sakinleştirmek için aktif bir çaba harcayabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Bu gerginliği dindirmek için bol bol müzik dinleyebilirsin. Sana iyi gelecek, keyifli şarkılar dinlemen gününün daha iyi ve rahat geçmesini sağlayacak. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizi derinleştirmek için mükemmel bir döngüye giriyorsunuz sevgili Akrep. Yardım başkaları aracılığıyla gelebilir, geliriniz artabilir veya önemli bir hedefe yönelik çalışmak için yeteneklerinizi biriyle birleştirebilirsiniz. İç dünyanız zengin ve derindir, birisiyle veya bir tutkuyla olan bağlantınız derinleşir. Bu konular paranız, eşyalarınız, doğal yetenekleriniz, öz değeriniz veya değerli eşyalarınızla ilgili olabilir. Gün, finansal kazanç, derinleşen ilişkiler getirebilir ve genel olarak ahlaki, ekonomik veya başka türlü desteği çekmek için daha kolay bir zamandır.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız; bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. 10 Haziran 2025’e kadar; sağlık, ameliyat, finans ve psikolojik konularda ilahi koruma ve şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışların size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz. Yolculuk görünüyor.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>