Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mücadeleyi Elden Bırakmıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

Daha dengeli olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir gün.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Belirsizlikleri geride bırakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Kendinizi baskı altında bırakmak yerine bir rutin oluşturacağınız seçenekler üzerinde durmalı, gerekirse uzman desteği almalısınız. Bulunduğunuz yerden ayrılma, taşınma, farklı gündemlerle ilgilenme konusunda önyargıyla bakmayı bırakmanızda fayda var.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için heyecanlı ve enerjik bir gün olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçme isteği hissedebilirsiniz. İletişim becerileriniz sizi ön plana çıkarabilir, bu yüzden bugün sosyal ortamlarda aktif olmak size fayda sağlayabilir. Yaratıcı düşüncelerinizin ön plana çıkacağı bir dönemde olduğunuz için projelerinizi hayata geçirme konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Ancak, aşırı kontrolcü bir tavır takınmaktan kaçınmanız önemlidir. Özgürlük ve esneklik, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilere gereğinden fazla değer verdiğinizi fark etmeye başlıyorsunuz. Artık hayatınızın merkezine kendinizi koyacaksınız. Başarıya ulaşmak için mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz. Savaşçı yanınız ön planda. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız, sosyal medya aracılığı ile yeni biriyle tanışabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorluktan ve olumsuz durumlardan değil, bunların tersinden bahsetmelisiniz. Konuştuğunuz her şeyi kendinize çekeceğiniz uğraşlarınız olabilir, bunlardan yeniden ilham alın. Evde, dışarıda ya daortamında ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular dikkatinizi çekebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda özgür olmak isteyebilirsiniz. Bir yandan kısıtlandığınızı da hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde zirvede kalmak için çok mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda iptaller meydana gelebilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden alacağınız destek manevi veya maddiyatla alakalı da olabilir. Beklentilernizin karşılandığını görmek keyifli hissettirerek başarınızı perçinlemenizi sağlayabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle zaman geçirmek için daha istekli olabilirsin bugün. O yüzden de programını buna göre düzenlemek senin için önemli olabilir. Onlarla keyifli zaman geçirdikçe enerjin de daha fazla artacak. Seni seven insanların varlığı sana iyi gelecek resmen bugün.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün ruhunuzu tazeleyen deneyimlere olan ihtiyacınızı uyandırabilir ve kalbinizin arzusunu takip etmeniz için size ilham verebilir. Üzerinde çalıştığınız bir fikir şimdi çiçek açabilir. Gün, kalbinizi henüz kabullenmediğiniz duygulara açabilir ve sizi kalbinizin arzusunun peşinden gitmeye sevk edebilir. Aynı zamanda bir konuyu abartılı görmenize de sebep olabilir. Ne yaşadığınızdan emin değilseniz geri çekilip büyük resme bakmak iyi bir fikir olacaktır. Yaratıcı aktiviteler size enerji verebilir ancak gerçek hayattaki dramalar artık yorucu olabilir. Özellikle günün ilerleyen saatlerine daha sakin planlar yapmaya çalışın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zorluklardan uzak durmaya çalışın. Kişisel durumlarınızı tamamen çözüme kavuşturmak için harekete geçin. Olumsuzluklar ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep; yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanlarda kalıcı ve uzun vadeli şanslarla karşılaşabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>