Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Çevrelere Giriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Ufak tefek sorunların ilişkinize zarar vermemesine dikkat edin. Hata yapacak olursanız her şey daha karmaşık olabilir.

Mesleki anlamda kendinize çok fazla yükleyebilirsiniz. Üstünüz olan kişilerin üzerinizde baskı oluşturmasına müsaade etmemelisiniz.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen maddi gücü daha doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaynaklarınızı doğru yönetmek geleceğinizi güvence altına alır, bugünlerinizi de rahat geçirmenizi sağlar. Herhangi bir ihtiyaç anında birikimlerinize sığınmak, yaptığınız planları bozabilir. Bugün ekonomik açıdan zorluk yaşadığınız durumları sevdiklerinizle paylaşarak farklı çözüm yolları arayabilirsiniz; birikime zaman tanıyın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Özellikle sevdiklerinizle iletişimde nazik ve dengeli olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise özgüveninizi yüksek tutup hedeflerinize odaklanmanız faydalı olacaktır. Sağlık konusunda ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermenizde fayda var. Bugün kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven vermeyen ve yarım kalan konuları çözüme kavuşturacaksın. Katılacağın ortamlarda kültür, yaşam biçimi, fikir bakımından farklı kişilerle tanışabilirsin. Akrabalarının özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan yorgunluğunu üzerinden atmak isteyebilirsin. Akşam saatlerini eğlenceye ayıracaksın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üretebilirsiniz. Özellikle ekonomik ve toplumsal düzeyde girişimler yapmak adına bugünü değerlendirmelisiniz. Bir insanın kırıldığında ne hissettiğini, neye ihtiyacını olduğunu kendinize bakarak bulabilir ve bu ihtiyacın karşılanmasına yönelik büyük adımlar atabilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum kendinize dönmenize neden olabilir. Bugün kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha fazla araştırma yapmak ve derinleşmek isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sıkmak yerine yeni maddi kapılar için fikirlerinizi yaratıcı kullanmaya çalışın. Bunu bilinçli olarak değiştirebilme potansiyeline sahipsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanların dikkatlerinin dağınık olduğunu fark edebilirsin bugün. Aile üyelerinden birinin rahatsızlığı, sevdiğin kişinin dikkat gerektiren bir mevzusu, insanların önceliklerini değiştirebilir. Bu kişilere destek olmak yapabileceğin en iyi şey olabilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizin lehinize işleyen ve sizi değişiklikler yapmaya teşvik eden hafif bir hayal kırıklığı olabilir. Perspektif kazanmak için belirli yaratıcı veya romantik uğraşlardan biraz geri çekilmek için bir ihtiyaç olabilir. İşleri akışına bıraktıkça, hangi hayallerinizin ve uğraşlarınızın zamanınıza ve enerjinize değdiğini daha iyi anlayacaksınız. Bugün, etrafınızda kafa karıştırıcı enerjiler olabilir. Motivasyonunuzda bir düşüş yaşayabilirsiniz, bu da farklı bir ilham kaynağı aramanız gerektiğinin sinyalini verir. İşleri kolaylaştırın, kendinize ve başkalarına karşı nazik olun ve sonunda daha iyi hissedeceğinize güvenin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, sağlık ve özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk ve eğlenceye yönelik harcamalarınız artabilir, dengeli davranmakta fayda var. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız.

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>