Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç bir gelişme yok. Hoşlandığınız biri var fakat onunla konuşmaya cesaret edemiyorsunuz. O sizin ona karşı hissettikleriniz hakkında hiçbir şey bilmiyor.

İş konularında çok rahatsınız. İşinizi seviyorsunuz ve çalışkanlığınızla göz dolduruyorsunuz. Son günlerde tatile çıkma fikri sizikonularından uzaklaştırıyor biraz.

Ödemeniz gereken bir borcunuzu ödemeyi sürekli unutyor ya da ihmal ediyorsunuz. Bugün bu konuyal uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Son günlerde çok dalgınsınız. Yapmanız gerken işleri yapmayı unutuyorsunuz. Yapacağınız işleri bir yere not ederseniz bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki karmaşık bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki önemli iki insanla gönül ortaklığınız, bu yüzden son bulabilir. Önemli bazı ilişkileriniz bugünlerde sizden ilgi bekliyor. İş yoğunluğunuzu gerekçe olarak göstermeniz yeterli olmayabilir. Çok sevildiğiniz biri tarafından hassas bir konuda gizli bir şekilde destekleneceksiniz.

30 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:48 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği altında geçecek Pazar günümüz, sizin için kıymetli olan her şeye karşı duyulan özlemin, ihtiyacın, arzunun göstergesidir. İlişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. Saat 05:59 Ay-Venüs görünümü, başarılı bir şekilde ilerleme arzunuz her alanda öne çıkıyor. Artık bazı durumları çok daha akıllı bir şekilde gözden geçirmektesiniz. Zaman kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bir söz vardır. Zararın neresinden dönülürse yarar derler. Doğrudur. Özellikleilişkilerinizde ve yenilik anlamındaki her türlü girişimde hesabınızı iyi yapınız. Oyunu kuralına göre oynadığınız sürece emin olunuz ki kimse size bir zarar veremez. Önce bastığınız yeri bilin. Kim ne derse desin siz önce kendinizi sağlama alınız. Bir de bu saatler arasında karar değişikliğinde bulunmayınız, planlı şekilde rutin işlerinizi gerçekleştiriniz. Saat 22:20 Ay-Güneş olumlu etkisi altında, rahat ve doğal davranışlarınız, konuşmalarınızla başkalarına örnek olursunuz. Kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu hissetmek sizi rahatlatır. Mutlu Pazarlar dileğimle,

30 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keşifçi yönün ön plana çıkacak. Sevdiklerinle bir araya gelip farklı yerleri ve lezzetleri deneyimleyebilirsiniz.

30 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi küçümsememelisiniz her şey küçük bir hayalle başlar ve çoğalır. Karşınıza gelen sürpriz bazı yaklaşımlara karşı mutlu olmayı deneyin.

30 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bufün sevdiklerinizle ilgili uğraşlar, uzaklarla ilgili ortaklaşa işler söz konusu olabilir. Duygularınızı daha iyi anlatmanız zor değil.

30 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umut verici haberler size mutluluk verecek. Kariyerinizde bir gelişme beklentisi doğuracak. Bu dönem sergilediğiniz içine kapanık tavrınız bazı anlaşmazlıklara yol açabilir.

30 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

30 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha çok dış ortamlarda ortaya koyacağınız bir gün geçireceksiniz. Bazı konulardaki sabit düşünceleriniz bugün sizi zorlayabilir. Bu aralar olaylara daha geniş bir açıdan bakmaya ihtiyacınız var. İşlerinizde başkalarından onay almak istiyorsunuz.

30 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve yer değişikliği isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız. Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. Ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut olabilir. Sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz, belki eğitimini almanız gerekebilir.

30 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklarsa da, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>