Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dedikodular Kulağınıza Geliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınızın belirli ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsanız, yaklaşımlarınızı da ona göre değiştirmeniz gerektiğini unutmayın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı beklemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara güvenmekle ilgili yüksek duvarlarınız olabilir. Bunlara pencere açmak zorsa daha fazla zorlamak yerine durduğunuz yeri değiştirebilirsiniz. Kendinize ve çevrenize şans tanımadan neler yaşayabileceğinizi bilemezsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu için bugün, duygusal derinliğinizi keşfetmek ve iç dünyanızla bağlantı kurmak için harika bir gün olabilir. İçsel yolculuğunuza odaklanmak ve kendi duygusal zorluklarınızla yüzleşmek için zaman ayırmanız tavsiye edilir. Ayrıca, başkalarının duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve empati göstermek için de hassas bir zemin bulunuyor. Birine destek olabilir veya anlayış ve sevgiyle yaklaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygusal sınırlarınızı belirlemek için cesaretinizi kullanmanız da önemlidir. İyi bir denge sağlamak için iç huzura odaklanmayı unutmayın. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysanız eski parterinizle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Teknolojik aletlerinize dikkat etmenizde hatta yedeklemenizde fayda var. Ani bozulmalar söz konusu olabilir. Çalışan bir Akrep burcuysanız işinizden memnun olmadığınıza kanaat getirebilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Özgürleşmek ve kendinizi daha iyi ifade edebilmek adına gerek ekgerekse yeni duygusal uğraşlar edinebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz boşluğu iyi ve kalıcı konularla doldurun.

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha anlayışlı olmanız partnerinizle geçirdiğiniz süreç konusunda hem sizin hem de onun olumlu düşünmesine vesile olabilir.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken başka insanlarla birlikte çalışma fikirlerine açık olmak yararına olabilir. Birlik içinde hareket etmek sanakonularında daha büyük bir güç verebilir. Onlardan destek alıp daha fazlasına odaklanmak, senin için yeni imkanlara ulaşmanın kapısını aralayabilir.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı ifade etmenin kolay ve doğal olduğunu göreceksiniz. Olumlu ilgi ve takdir inanılmaz derecede yakındadır. Romantik konular ve zevk odaklı aktiviteler ön plana çıkıyor ve çekim gücünüz tavan yapıyor. Diğerleri sizi her zamankinden daha fazla takdir etme ve hayranlık duyma eğilimindedir. İyi enerjiler yayıyor ve karşılığını da alıyorsunuz. Duygularınız, sevgileriniz veya ilişki durumunuz hakkında daha fazla netlik kazanırsınız. Bugün, özel biriyle aranızda oluşan anlayış, kendinizi saygıdeğer hissetmenizi sağlayacaktır. Ayrıca iyi bir kariyer fırsatı ortaya çıkabilir. Cömertlik sizi fırsatlara açar.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda çoğul düşüncelere gereksinim duyabilirsiniz. İletişim içinde olacağınız kişiyi doğru seçmelisiniz. Olayları içinizde biriktirerek kendinize zarar veriyorsunuz. İsteseniz de kırgınlıkları unutmayı bilmiyorsunuz.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dargınlığı bırakmalı ve mutluluk fırsatlarını yakalamalısın. Gereken esnekliği gösterirsen, barış sana şimdi geliyor. Evrenle, çevrenle ve kendinle her daim barış içinde olmalısın. Aşk, huzur, sağlık ve bolluk sana akıyor, bunu unutma. Hayatının her alanında başkalarına güven telkin etmelisin ki karşılığında güven alasın.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her şeyi şansa bırakıp duygusal ilişkiniz için gereken çabayı göstermemeniz sevgilinizle aranızın açılmasına neden olabilir. Sürekli değişen tavırlarınız nedeniylearkadaşlarınız tarafından yanlış değerlendiriliyorsunuz. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durmaya çalışın. Para harcama konusunda içinizde istek uyanabilir. Yapacağınız yatırımlarla ilgili ani kararlar almamaya çalışın. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 19" R
Ay
Boğa
04° 43' 53" R
Merkür
Başak
19° 33' 26" R
Venüs
Terazi
27° 03' 29" R
Mars
Yengeç
09° 15' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 05"
Satürn
Balık
15° 04' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 21"
Lilith
Terazi
09° 13' 36"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>