Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Spor Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece istediklerinize ulaşmanız daha da kolay olabilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Mesleki olarak kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Adapte olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirdiğiniz sürece herhangi bir problem yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı ortamı paylaşmanız gereken insanlarla olan yakınlığınız sizi düşündürebilir. Bu samimiyetten rahatsızlık duyduğunuzda kendi sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz. İşinizi doğru bir şekilde yapmak, vicdan yükü oluşturmamak için bu kaygının önüne geçmelisiniz; bir uzman desteği almanızda fayda olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedeceksiniz. İçinizdeki yaratıcılık ve liderlik duyguları ön plana çıkabilir. Fikirlerinizi cesurca paylaşabilir ve hedeflerinize doğru ilerlemek için adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizin güçlü olduğu bir gün olacak, sosyal çevrenizle etkileşim halinde olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak, bu da sizi olumlu ve başarılı kılacaktır. Kişisel gelişim ve hedeflerinize odaklanabilir, yapıcı adımlar atabilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Havaların ısınmasıyla beraber spor yapmaya daha fazla ağırlık verebilirsin. Yaz aylarına kadar koyduğun hedefler motivasyonunu arttırıyor. Hayal ettiğin dış görünüşe ulaşman özgüvenini arttırıyor. Hiç beklemediğin anda bir tartışmanın ortasında kalabilirsin. Haklı haksızı ayırt etmek yerine olaydan uzak kalmaya çalışacaksınız.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçiciliğiniz ağır basabilir ve kararlarınızı bu şekilde alabilirsiniz. Sosyal medyada ve ortamlarda arkadaşlıklarınız, konuştuklarınız önemli hale gelebilir. Önceliklerinizi ve beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma konularında daha hırslı olacaksınız. Yeni sorumluluklar ve görevler almak isteyebilirsiniz. Daha disiplinli ve planlı bir çalışma temposu içine giriyorsunuz. Ancak sağlığınızla ilgili konuları erteleme eğilimindesiniz. Gün içinde sağlığınız için gerekli destekleri almaya ve dinlenme molası vermeye özen gösterin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde ise ailenize vakit ayırabilirsiniz. Ailecek yemeğe çıkmak ya da aile etkinliği gerçekleştirmek için oldukça uygun bir gün.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş, aile ve diğer bütün konulardaki sorumlulukların bugün seni fazla yoracak gibi. O yüzden kendine vakit ayırmaya çalışmalısın. Günü dikkatlice planlamak hem sorumluluklarını yerine getirmene hem de kendine vakit ayırmana fırsat tanıyacak.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün özellikle boş zamanlarınızın tadını çıkarmaya ve bunları takdir etmeye veya üzerinizdeki baskıyı hafifletmek için diğer yollara çekilebilirsiniz. Bugün duygusal ve zihinsel olarak içsel uğraşlarınıza yatırım yapıyorsunuz. Bugün en iyi sonuçları elde etmek için düşüncelerinizi ve arzularınızı baskı olmadan keşfetmeye ve bunların sizi nereye götürdüğünü görmeye karar verebilirsiniz. Belirli fikirleri daha fazla düşünmek artık özellikle yararlı olabilir çünkü bir meseleye farklı bakmaya başlayabilirsiniz. Bu nedenle cesur hamleler yapmak yerine kabullenmek iyi bir fikirdir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda inatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylara karşı soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Sizi endişelendiren konular hakkında gereğinden fazla düşünüyorsunuz. Bugün üzerinizden kalkacak olan bazı yükler, ileriye yönelik planlarınıza rahatlama sağlayabilir. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>