Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tabularınızı Yıkıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2023, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda adım adım ilerlemeye çalışmalısınız. İlişkinizden yana ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşması, mutluluğa ulaşabileceğinize işaret etmekte.

Kontrol duygunuzu ön planda tutmak isteyeceksiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Finansal anlamda sizi memnun edecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğun son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Tersliklerin önüne geçmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizi daha iyi hale getirmek için önce bu işi yaptığınız koşulları ve kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Projeli işler, yeni görüşmeler, çalıştığınız alanlardayapmış kişilerin tecrübelerinden yararlanmak kendi yolunuzu oluşturmanıza yardımcı olabilir. Parasal konularda şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün  iletişim becerilerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Sözlerinizle etkileyici olacak, insanları ikna edebileceksiniz. Ancak sabırsızlıkla hareket etmemeli ve aceleci davranmamalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda yaşadığınız yorgunluklar artık son buluyor. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir zaman dilimi başlıyor. Sosyal medyadan insanlarla tanışmak size olumsuz gelse de artık bu düşüncenizden vazgeçiyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak için harekete geçiyorsunuz. Yoğun geçentemponuza ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızın beklentinizin dışındaki değişimi size yeni beceriler katmış olabilir. Bunları bir rutinin içinde tutmak yerine sürekli geliştirmeye çalışmalısınız. Rutin isteğinizi kırdığınız hem kariyerinizde hem de sosyal konumunuzda önemli değişimleri de başlatabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişikliklere gidebilirsiniz. Göz önünde olmak, dikkat çekmek iyi hissettirecek.

5 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatla mücadele ettiğiniz hatta biraz oyun oynadığınız bir gün olabilir. Tam olarak affedemediğiniz kişilerle yüz yüze bakmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında ani değişiklikler olması sende stres yaratabilir. Ancak iyiye giden değişimler için kafanı kurcalamaman gerekecek. Bu tür konularda değişime ayak uydurmayı ve bir şeylerin keyfini çıkarmayı öğrenmen gerekebilir bugün.

5 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi özel ve dikkate değer hissedebilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olabilir ve dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve liderlik yetenekleriniz ön plana çıkabilir, bu yüzden projelerde veya grup çalışmalarında etkileyici bir rol oynayabilirsiniz. Enerjik ve heyecanlı olmanız, çevrenizdeki insanları da motive edebilir. Nitekim, egonuzun kontrolünü kaybetmemeye ve başkalarının fikirlerine de değer vermek için açık olmaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca, gerektiğinde geri adım atmayı ve işbirliği yapmayı da hatırlamalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişe teslim olmamalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

5 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz daha sakin kalmaya çalışmalı ve harekete geçmek için doğru zamanı kollamalısınız. İletişimden yana yaşanabilecek her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmanın yollarını aramanız gerekiyor. Dengeli olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

5 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.

5 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>