Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rutinlerinizi Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek aksaklıklar yaşanacak. Hislerinizi ifade etmek isterken daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı öncelik haline getirmelisiniz.

Başarıya ulaşma noktasında sorun yaşanmayacak. İçinde bulunduğunuz zorlu koşulları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Hata yapmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili zorluklarla karşılacak olabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabilirseniz her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harcama dengesini ya da gelirlerinizi korumak isterken kendinizi ihtiyaçlarınızdan ya da sosyal alanlardan mahrum bırakabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak niyetiyle yaptıklarınızın size zorluk çıkardığını gördüğünüzde buna müdahale etmelisiniz. Bugün bu maddi ve psikolojik müdahaleler için ideal bir gün olabilir.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünve kariyer konularında adımlar atabilir. Hedeflerinize odaklanarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve liderlik becerilerinizi kullanmak için fırsatlar olabilir. Özgüveniniz yüksek olabilir.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rutinlerinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Size daha iyi gelecek rutinler oluşturacaksınız. Yönetici pozisyonunda çalışan Aslan burcuysanız, ekip arkadaşlarınızın motivasyonunun düştüğünü gözlemleyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın daha dinamik ve mutlu olmaları için önemli adımlar atacaksınız. Kahve tüketiminizi azaltmak isteyebilirsiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi sıkıştıran durumlar karşısında tepkisiz kalmamalısınız. Bir şeyleri değiştirmeye gönüllü olmamak sizi sıkıcı bir aynılıkta tutabilir. Özgüveninizin altını her zaman dolu tutmak için bırakmak ve tutmak zorunda olduğunuz durumları fark etmeye çalışın.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili dalgın olabilirsiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım sağlık sorunlarının üstesinden gelebileceğiniz bir zamandasınız ancak eğer bir takım septomlarınız varsa mutlaka doktora görünmelisiniz.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnen üretken olduğunu fark edeceksin. Aklına gelecek fikirleri not etmek yeni fırsatlar yaratmak için sana imkan tanıyacak. Hepsiyle anında uğraşamasan bile gelecek ile ilgili planlar yapmak sana makul gelecek.

6 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dikkatinizi sorumluluklarınıza çeviriyor. Doğal olarak zorluklarla yüzleşmeye hazırsınız. Yine de profesyonel cephedeki coşkunuzu biraz frenlemeniz gerekebilir; bu, perspektif kazanmak ve gerçekleştirilebilir projelere odaklanmak için yeterli olacaktır. Özellikle son zamanlarda çok fazla çabaladığınızı hissetmiş olabileceğiniz için, olayların doğal bir şekilde gelişmesine izin vermenin hoş hissi ve sonunda her şeyin yoluna gireceğine dair inanç olabilir. Bu, yeni adımlar atmanın değil, daha ziyade son başarıların ödüllerini almanın ve enerjinizi halihazırda devam eden projelere odaklamanın zamanıdır.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediği lütfen iki kere düşün, değerlendir ve sonrasında harekete geç. Akşama doğru hazır olduğunu hissedeceksin, hayallerini gerçekleştirmek için kabiliyetin ve kaynakların çok fazla. Hayat bugün sana değerli bir fırsat sunuyor.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

6 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. Harcamalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

6 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

6 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 28' 04" R
Ay
Boğa
23° 36' 41" R
Merkür
Başak
21° 57' 27" R
Venüs
Terazi
28° 37' 57" R
Mars
Yengeç
09° 58' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 36"
Satürn
Balık
14° 59' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 17"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 11"
Lilith
Terazi
09° 22' 11"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>