Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kişisel Bakımına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Düşüncelerinizi ifade etme ve sorumluluklarınız doğrultusunda harekete geçme noktasında sorunlar yaşanabilir. Tam olarak ne istediğinizi aktaramayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Daha anlaşılabilir olmanız gerekebilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konularda ailenizden ya da önceki girişimlerinizden destek alabilirsiniz. Yapıp unuttuğunuz, geride bıraktığınız bazı şeylerin zamanını beklediğini fark edebilirsiniz. Kendinize, enerjinize ve bununla neler yapabildiğinize karşı daha duyarlı olmalısınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarmak ve liderlik etmek için kendinize güveniyor olabilirsiniz. İş projelerinizde ve sosyal ilişkilerinizde parlak bir performans sergileyebilirsiniz. Ancak, egonuzun bazen aşırı büyümesine dikkat etmelisiniz. Başkalarının fikirlerini ve ihtiyaçlarını önemsemekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarırken başkalarını da gözetmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda ise tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca, yaratıcı projeler ve hobilerle uğraşmak için de ideal bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeni kişisel bakım malzemeleri almak için alışverişe çıkabilirsin. Bakım malzemeleri konusunda bilgi ve donanıma sahip yakın bir arkadaşından yardım isteyeceksin. Hayatın koşuşturmasından dolayı modun günden güne düşebilir. Bu durumu değiştirmek için kolları sıvıyorsun. Akşam arkadaşlarınla güzel bir konsere gidiyorsun

11 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissettiğiniz yerlerde olmak, çalışmak isteyebilirsiniz. Bazı insanlardan uzak kalmanın, yakın olduğunuzda size neler hissettirdiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Yaşam alanlarınız ve tarzınızla ilgili değişiklikleri bu düşünceyle yeniden şekillendirebilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paylaşım içeren bir konuya dikkat etmek gerekiyor. Psikolojik açıdan sizi zayıf düşüren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi anlaşmazlıklar ve çevresel faktörler bugünlerde çokça gündeme gelebilir. Kendinizi iyi ölçüp tartmalı, neyi isteyip neyi istemediğinize karar vermelisiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için önem taşıyan mevzuları halletmek için odaklanman gerekecek bugün. Bu konulara vakit ayırman güzel sonuçları daha çabuk almanı sağlayacak. Enerjini bu tür konulara harcayarak kendine bir iyilik yapmış olacaksın.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi başkalarına verdiğiniz değer ve yetenekleriniz konusunda olumlu ve kendinden emin hissediyorsunuz. İşinizi, mali durumunuzu ve itibarınızı iyileştirme fırsatlarının tadını çıkarmak için harika bir zaman. Bugün kendinizle başkaları arasındaki duvarları yıkmak için her zamankinden daha fazla cesaretiniz var. Hayatınızdaki insanları onurlandırmak, şu anda sizin için tatmin ve başarıya giden ana yol gibi görünüyor! Eğer aşk gündeminizde değilse, birebir düzeyde ilişkilerinizle ve ihtiyaçlarınızı diğerinin ihtiyaçlarıyla nasıl dengelediğinizle ilgilidir.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanız karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok.

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca hayatınızda ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Sosyal aktivitelere eğiliminiz sorunlarınızı unutturacak boyutta fakat gerçeklerden kaçmak gibi bir düşünceniz de olmasın. İşlerinizde ve rutin sorumluluklarınızı yerine getirmekte duyarlı, dikkatli davranın. Düşüncelerinize katılmayan kişilere karşı tepkili davranmaktan uzak durun. Başkalarını kıskanabilir ve kendinizi onların yerinde olmayı hayal edebilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya maddi değer varsa ona kavuşma ihtimaliniz çok yüksek.

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>